مهدی جمالینژاد یکشنبه ۲۹ تیر در نشست شورای معاونان که در محل دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با محوریت سلامت برگزار شد، با اشاره به اختیارات گسترده اجرایی خود براساس اصل ۱۲۷ قانون اساسی، از تلاشهای بیوقفه کادر درمان و سلامت در دوران سخت از دوران همهگیری کرونا تا جنگ اخیر تقدیر کرد.
وی با اشاره به تلاشهای بیوقفه کادر درمانی استان، بویژه در ۱۲ روز اخیر، افزود: بار کاری کادر درمان حتی پیش از این دوره نیز بسیار سنگین بوده است.
استاندار اصفهان با اشاره به مشکلات نیروی انسانی، پزشک خانواده و کمبود منابع مالی، خواستار ارائه راهکارهای نوآورانه از سوی مدیران شد و ادامه داد: مدیران باید با خلاقیت و ایدههای جدید، راهحلهای تأمین مالی را پیدا کنند.
جمالینژاد با بیان اینکه بسیاری از پروژههای استان با وجود ظرفیتهای موجود، بهدرستی پیش نمیروند، از فرصتهای موجود برای حل مشکلات با استفاده از اصل ۱۲۷ قانون اساسی سخن گفت و به برخی موانع اداری و سازمانی اشاره اضافه کرد: باید به دنبال حل مسائل و تصمیماتی برای امور حلنشدنی که سالها متوقف مانده است، بود.
مراکز بزرگ آموزشی و درمانی بدون استفاده برای بهبود وضعیت سلامت استفاده شود
به گزارش ایسنا و به نقل از اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل استانداری اصفهان، وی در جمع هیئت رئیسه دانشگاه علومپزشکی اصفهان از بلااستفاده ماندن برخی امکانات و مراکز درمانی در اصفهان انتقاد کرد و گفت: برخی مراکز بزرگ آموزشی و درمانی در استان بدون استفاده ماندهاند، درحالیکه میتوان از آنها برای بهبود وضعیت سلامت بهره برد.
استاندار اصفهان با اشاره به لزوم توجه به مسائل مالی در حوزه سلامت افزود: اگر تنها معیار، درآمد باشد، سیستم دچار مشکل میشود. باید راهحلهای عملی و فوری برای بهبود وضعیت ارائه شود.
جمالینژاد در پایان بر تقویت آمادگی مراکز درمانی برای بحرانهای احتمالی تأکید کرد و با بیان اینکه گردشگری سلامت، امنیت سایبری بیمارستانها و تشویق کادر سلامت از اولویتهای اصلی استان است، بر لزوم هزینهکرد درآمدهای استانی در خود استان تأکید کرد و ادامه داد: نباید اجازه دهیم منابع مالی اصفهان به جای دیگر منتقل شود؛ این درآمدها باید در خود استان هزینه شود.
وی با اشاره به ظرفیتهای بالای استان در حوزه درمان، خواستار استفاده بهینه از این ظرفیتها شد و افزود: اصفهان سالهاست رتبه اول درآمدزایی را دارد، اما باید این درآمدها بصورت عادلانه در استان هزینه شود.
گردشگری سلامت؛ اولویت استان
استاندار اصفهان با اشاره به پتانسیل بالای استان در جذب گردشگران سلامت، گفت: پزشکان اصفهان از بهترینها در کشور هستند و باید از این ظرفیت برای توسعه گردشگری سلامت استفاده کنیم.
جمالینژاد با هشدار درباره احتمال تکرار حملات احتمالی در آینده، بر ضرورت تقویت پناهگاهها، تمرین پناهگیری پرسنل و بیماران، و ایمنسازی ساختمانهای درمانی تأکید و بیان کرد: باید هر لحظه آماده تهدیدات مشابه و کاملاً آماده باشیم.
کوروش خسروی، معاون اقتصادی استاندار اصفهان نیز در این نشست با اشاره به موضوع بدهیهای بانکی گفت: طبق فهرست تهاتر بانکی هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان، علوم پزشکی اصفهان بدهی مربوط به شرکتهای اصفهان است و در صورت تسویه، نهتنها بدهی پرداخت میشود، بلکه مطالبات اخیر نیز رسیدگی خواهد شد.
وی با اشاره به کمبود منابع مالی و چالش مشترک برنامههای توسعه افزود: یکی از نقاط مشترک در فهرست اولویتها، کمبود منابع مالی عنوان شد که ریشه این مشکل به مسائل گذشته بازمیگردد.
معاون اقتصادی استاندار اصفهان در بخش دیگری از این نشست، به تشریح برنامههای توسعه اقتصادی استان پرداخت و ادامه داد: از میان ۵۰ برنامه پیشبینی شده، پنج مورد مرتبط با حوزه سلامت است که سهم ۱۰ درصدی در توسعه اقتصادی استان دارد.
خسروی ادامه داد: طرح پارک فناوری سلامت بعنوان یک پروژه راهبردی معرفی شده که این پارک با مساحت ۲۱ هکتار (در فاز نخست) و توسعه آتی به ۵۲۰ هکتار، میتواند تحولی بزرگ در حوزه سلامت ایجاد کند.
وی اضافه کرد: شرکتهای مستقر در این پارک، نقش مؤثری در شرایط بحرانی مانند جنگ خواهند داشت.
معاون اقتصادی استاندار اصفهان با اشاره به نقش کلیدی اصفهان در اقتصاد ملی بیان کرد: با مدیریت صحیح، این استان سود خالص قابل توجهی برای کشور داشته و پیشرفتهای چشمگیری در زمینههای مختلف خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات