• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۰۷:۴۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404043018558
  • خبرنگار : 51000

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مطرح کرد:

بازارپسندی داخلی و خارجی تولیدات زراعی سیستان و بلوچستان

بازارپسندی داخلی و خارجی تولیدات زراعی سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: حدود ۱۷۰ هزار بهره‌بردار بخش‌های کشاورزی، دامداری و صیادی در این استان، سالانه بیش‌ از چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصولات زراعی، باغی، شیلاتی و دامی تولید می‌کنند.

علیرضا دهمرده در گفت وگو با ایسنا، افزود: از کل تولیدات بخش کشاورزی، ۲ میلیون و ۹۰۷ هزار و ۲۳۸ تن به بخش زراعی، ۸۵۵ هزار و ۵۹۶ تن باغی، ۲۳۰ هزار و ۲۷۵ تن دامی، ۲۹۰ هزار و ۴۳ تن شیلاتی، ۲۰۳ هزار تن جنگل و مرتع و ۲۸۶ هزار و ۱۴۱ تن به تولیدات فرعی اختصاص دارد.

وی تصریح کرد: شاخص‌ترین تولیدات زراعی سیستان و بلوچستان شامل محصولات خارج از فصل، نباتات علوفه‌‏ای، غلات و در بخش باغبانی خرما، میوه‌های گرمسیری، نیمه‌گرمسیری و محصولات گلخانه‌ای است که بازارپسندی بالای داخلی و خارجی دارد.

دهمرده تاکید کرد: سیمای کشاورزی سیستان و بلوچستان بسیار توانمند و دارای ظرفیت‌های زیادی است، باغبانی، زراعت، شیلات، دامداری، منابع طبیعی و استفاده از صنایع تبدیلی مهمترین ظرفیت‌های توسعه و رشد کشاورزی و جذب سرمایه گذار در استان است.

رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان، باغبانی و تولید میوه‌های منحصر به‌فرد را از دیگر مزیت‌های بارز و توانمندی‌های مهم بخش کشاورزی استان دانست و گفت: خرما، موز، لیموترش، پرتقال، انبه، پاپایا، چیکو، گواوا، انگور، انجیر و پسته مهمترین محصولات باغی استان است که بسیاری از آنها تنها مختص این منطقه بوده و قابلیت توسعه و صادرات نیز دارد.

دهمرده تصریح کرد: دامپروری در کنار سایر فعالیت‌های بخش کشاورزی از مهمترین منابع تولیدی سیستان و بلوچستان است که از ظرفیت‌های این بخش می توان به بهره‌مندی از ۲ نژاد گاو بومی سیستانی و دشتیاری با خصوصیت‌های گوشتی، شیری و سازگاری با شرایط آب و هوایی منطقه و وجود گوسفند بلوچی به‌عنوان تولیدکننده پشم مرغوب در کنار وجود بیشترین تعداد شتر به لحاظ اقلیمی در کشور، بز بومی و ۲ نژاد مرغ خزک و دشتیاری اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha