محمدالیاس انصاری نیا امروز دوشنبه ۳۰ تیر در جلسه کمیته سلامت و نشاط اجتماعی بیان کرد: بر اساس منویات مقام معظم رهبری و اهداف سند تحول بنیادین، موضوع ایجاد نشاط و شادابی در بین آحاد جامعه بویژه نوجوانان و جوانان، در مسیر تکامل سلامت جسم و روح و روان فرزندان جامعه این طرح تعریف شده است.
وی افزود: این طرح در پنج مولفه شهر پویا، خانواده پویا، رویداد پویا، دانش آموز پویا و خانه پویا دنبال خواهد شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل از جمله اهداف این طرح را ایجاد و تقویت تحرک بدنی، ترویج سبک زندگی سالم، غنی سازی اوقات فراغت و نشاط و شادابی دانشآموزان عنوان کرد.
انصاری نیا بر ضرورت نقش آفرینی و مشارکت و همراهی همه اعضا، دستگاه ها، نهادها و خانوادهها در اجرای بهینه طرح تاکید کرد.
معاون پژوهش، برنامهریزی آموزش و پرورش استان نیز بر ضرورت اجرای دقیق، هدفمند و تمام بعدی طرح ملی میدان پویا برای ارتقاء کیفیت زیستتربیتی دانشآموزان تأکید کرد.
ابراهیم پهلوان گفت: طرح میدان پویا یک ظرفیت راهبردی برای تحقق عدالت تربیتی و تقویت مشارکت اجتماعی است.
وی افزود: این طرح با محوریت فعالیتهای تربیت بدنی، تقویت نشاط دانشآموزی و تعامل خانوادهها با محیط آموزشی، میتواند نقش مهمی در غنیسازی اوقات فراغت ایفا کند.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع اداره کل ادامه داد: اجرای کامل این طرح باید در تمامی ابعاد آن مانند تجهیز و بهروزرسانی زیرساختهای فیزیکی مدارس گرفته تا تأمین نیروی انسانی متخصص، برنامهریزی هدفمند و جلب مشارکت نهادهای همسو مدنظر قرار گیرد.
وی بیان کرد: بیتردید، موفقیت آن وابسته به همکاری مؤثر میان آموزشو پرورش، خانوادهها، شهرداریها، ادارات ورزش و جوانان، صداوسیما و سایر دستگاههای فرهنگی و اجتماعی است.
انتهای پیام
نظرات