• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404043018591
  • خبرنگار : 50339

امنیت زائران اربعین مهمترین ماموریت پلیس

امنیت زائران اربعین مهمترین ماموریت پلیس

ایسنا/سیستان و بلوچستان جانشین فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به ورود زائران پاکستانی از مرز ریمدان و میرجاوه و عزیمت به مرزهای غربی کشور، امنیت، مدیریت زائران اربعین حسینی و کنترل ترافیک اهم ماموریت پلیس در ایام اربعین است.

سردار علیرضا دلیری امروز دوشنبه ۳۰ تیر در جلسه قرارگاه اربعین که در محل پایانه مرزی میرجاوه برگزار شد، افزود: اربعین نماد خدمتگزاری به زائران و بهترین فرصت برای ارائه خدمت بی‌منت به زوار آقا اباعبدالله الحسین (ع) است و این افتخاری است که نصیب پلیس شده است.

وی با بیان اینکه آنچه برای پلیس اهمیت دارد، مقوله امنیت زائران است، اضافه کرد: امنیت شاخص و زیربنای اصلی اجرای کنگره عظیم اربعین حسینی(ع) است و تمهیدات لازم را برای اجرای این ماموریت اندیشیده شده است.

همچنین محمدسعید اربابی، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل منطقه آزاد چابهار در خصوص خدمت رسانی به زوار اربعین در مرز ریمدان بیان کرد: بحمدالله هم مسئولین کمیته‌ها و هم مواکب شهر همه ساله در ایام اربعین برای خدمات دهی به زائرین اربعین سنگ تمام گذاشته‌اند.

اربابی بر انجام آمادگی‌های لازم از سوی کلیه حوزه‌های مرتبط سازمان و جلب همکاری مردمی اعم از خیرین، موکب‌داران و دیگر علاقه‌مندان برای استقبال و پذیرایی باشکوه‌تر از زوار پاکستانی اربعین حسینی از لحظه ورود در مرز ریمدان و تا خروج از منطقه تاکید کرد.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت بالایی که در سال‌ گذشته سازمان داشته و اقداماتی که برای میزبانی از زائرین حرم حضرت اباعبدالله‌(ع) انجام داده است، اظهارامیدواری کرد امسال هم براساس شرایط موجود، شاهد خدمت رسانی بیشتر به زائرین عزیز پاکستانی که به عتبات سفر می‌کنند، باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha