سردار مجتبی میناییفرد در گفتوگو با خبرنگار ایسنا ضمن گرامیداشت یاد سرلشکر شهید غیبپرور، جانشین فقید فرماندهکل سپاه در قرارگاه امنیتی امام علی(ع) شهادت و تشییع و گرامیداشت این شهید بزرگوار را بهیادماندنی برای همرزمان و مدافعان وطن دانست و گفت: شهید غیبپرور فرزندی از فرزندان انقلاب بود که بیش از نیم قرن عمرش را در راه دفاع از وطن و خدمت به محرومان سپری کرد.
وی با یادآوری اقدامات شجاعانه سرلشکر شهید غیبپرور تصریح کرد: شهید غیبپرور آرزوی شهادت داشت و در نهایت به آرزوی دیرینهاش رسید و در کنار دوستان و همرزمان شهیدش آرام گرفت.
رزمندهای فرهنگی، شجاع و نبوغ نظامی
میناییفرد افزود: این شهید بزرگوار شخصیتی فرهنگی و فرهیخته و در عین حال رزمندهای شجاع و بیبدیل بود. درجات نظامی او نشاندهنده نبوغ و هوش سرشارش در امور نظامی بود.
این یادگار دوران دفاع مقدس با اشاره به خاطراتی که از دوست قدیمی و همرزمش به یاد دارد، گفت: نخستین تصویری که از او به یاد دارم، سخنرانیهای آتشینش در دفاع از ولایت، انقلاب و خط سرخ شهادت هم قبل از پیروزی انقلاب و هم بعد از آن است.
زندگی وقف شده برای انقلاب و محرومیتزدایی
میناییفرد ادامه داد: هیچگاه ایشان را در حال استراحت یا رسیدگی به امور شخصی ندیدم. از مبارزات پیش از انقلاب تا ورود به سپاه و فرماندهی در لشکرهای مختلف، همواره در خط مقدم مسئولیتها بود. در هر جای کشور که به حضور او نیاز بود، بدون چون و چرا حاضر میشد.
فرمانده اطلاعات عملیات لشکر ۱۹ فجر در دوران دفاع مقدس تصریح کرد: خدمات شهید غیبپرور در نقاط مختلف کشور از تأمین آب محرومان در جزایر جنوب تا ساخت مدرسه و غسالخانه در استان فارس و فعالیت در مناطق شمال غرب و تهران گسترده بود. آخرین مسئولیت ایشان به عنوان جانشین فرمانده کل سپاه، باعث انسجام بین بسیجیان و رزمندگان شد.
خاطرهای از روزهای نوجوانی
میناییفرد خاطرهای از دوران دبیرستان شهید غیبپرور نقل کرد و افزود: در دبیرستان شاهپور که بعدها ابوذر نام گرفت، ایشان پیشنهاد برگزاری نماز جماعت را مطرح کرد و با شجاعت پذیرفت که نماز جماعت را برگزار کند و همین امر به دستگیری و زندانی شدن او و شهید علی شفاف انجامید. دوستان ما تا آزادیشان پیگیر ماجرا بودند و همین تجربهها سرآغاز مسیر مجاهدتهای طولانی ایشان بود.
انتهای پیام
نظرات