• دوشنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۴ / ۲۲:۰۵
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1404043019271
  • خبرنگار : 71078

انصاری:

باید نمایندگانی با ظرفیت های تخصصی در اجلاس های بین المللی حضور داشته باشند

باید نمایندگانی با ظرفیت های تخصصی در اجلاس های بین المللی حضور داشته باشند

معاون رئیس جمهور گفت: باید نمایندگانی با ظرفیت های تخصصی در اجلاس های بین المللی حضور داشته باشند تا در مجموع فعالیت های موثری برای تقویت دیپلماسی در موضوع کاهش وقوع پدیده گردوغبار صورت گیرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، شینا انصاری، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست عصر امروز دوشنبه(۳۰ تیرماه) در بیست و دومین جلسه ستاد ملی مقابله با پدیده گردو غبار که با حضور نمایندگان دستگاه های عضو برگزار شد، بیان داشت: در کشور ما ساختار و نهاد قانونی برای مقابله با پدیده گردوغبار وجود دارد و در ماده ۲۲ برنامه هفتم پیشرفت نیز تهیه برنامه جامع مقابله با گردوغبار پیش‌بینی شده است.

وی افزود: ساختار نهادی وجود دارد اما آنچه که بیش از پیش به آن نیاز داریم هم‌افزایی و همکاری بین دستگاههای متولی در مدیریت پدیده گردوغبار در کشور است.

انصاری تاکید کرد: لازم است کانون های داخلی گردوغبار را اولویت بندی کنیم و در این مقطع اولویت باید کانون های اضطراری و فعال تولید گردوغبار باشد.

او با اشاره به اینکه دستگاه های عضو ستاد ملی مدیریت پدیده گردوغبار وظایف قانونی و ذاتی خود در این حوزه را دنبال کنند ادامه داد: تمرکز ما در داخل باید بر روی کانون های فعال باشد و در خارج از کشور نیز لازم است توافقات در حوزه دیپلماسی محیط زیست را پیگیری کنیم.

معاون رییس جمهور تصریح کرد: باید نمایندگانی با ظرفیت های تخصصی در اجلاس های بین المللی حضور داشته باشند تا در مجموع فعالیت های موثری برای تقویت دیپلماسی در موضوع کاهش وقوع پدیده گردوغبار صورت گیرد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: انجام ندادن تکالیف توسط دستگاه ها سرمایه اجتماعی را تضعیف می کند و ضرورت دارد در موضوع مدیریت گردوغبار همه دستگاهها با جدیت پای کار باشند.

انصاری گفت: برنامه جامع گردوغبار به عنوان سند ملی و راهبردی کشور شامل ۱۰ راهبرد از جمله کاهش فشار بهره‌برداری از منابع زیستی، ارتقاء توان آمادگی، مقابله و سازگاری با پدیده گردوغبار و همچنین ارتقاء اعتماد و سرمایه اجتماعی در مناطق غبارخیز است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha