محمدجواد ایراندوست در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در روزهای اخیر با توجه به افزایش کمسابقه دما و مصرف بیش از حد برق، شرایط از حالت اضطرار خارج و وارد وضعیت بحرانی شده است. به دلیل فشار مضاعف بر شبکههای توزیع، این شبکهها دیگر قادر به پاسخگویی به مصرف کنونی نیستند و ناچار به اجرای مدیریت بار از طریق اعمال خاموشی هستیم.
وی افزود: در صورت اجرایی نکردن مدیریت مصرف، احتمال آسیب جدی به شبکه توزیع وجود دارد. در چنین شرایطی، خاموشیها تنها راهکار پیشگیری از فروپاشی شبکه برق است.
مدیر امور برق اردستان با اشاره به لزوم برنامهریزی برای اعمال خاموشی در بخشهای مختلف ادامه داد: در وضعیت بحرانی، خاموشیها افزایش مییابد و در بخش صنایع، این خاموشیها با اطلاع قبلی از دو روز در هفته به سه روز افزایش یافته و از ساعت ۸:۰۰ صبح تا ۲۴ ادامه خواهد داشت.
ایراندوست از افزایش خاموشی در بخش خانگی خبر داد و گفت: بر اساس برنامهریزی صورتگرفته، در وضعیت بحرانی، خاموشیهای خانگی نیز دو نوبت در روز اعمال خواهد شد که البته میزان و نوع خاموشیها بستگی به الگوی مصرف مشترکان دارد.
وی با بیان اینکه برنامه خاموشیها بهصورت روزانه اعلام میشود، افزود: طبق اعلام وزارت نیرو، این روند از ۳۰ تیر آغاز شده و به مدت دو هفته ادامه خواهد داشت.
مدیر امور برق اردستان درباره گلایه برخی شهروندان نسبت به خاموشیهای خارج از برنامه تأکید کرد: با توجه به شرایط بحرانی سراسری، هیچ خاموشی قابل پیشبینی نیست و امکان قطعی برق در هر ساعت از شبانهروز وجود دارد.
ایراندوست در پاسخ به گلایه ساکنان خیابانهایی مانند شهید فائق، قیام، شریعتی و شهرک امام حسن اردستان مبنی بر اینکه چرا خاموشیها در این مناطق در ساعات اداری اعمال نمیشود، گفت: با توجه به وجود یک اداره خاص در این محدوده، خاموشیها در ساعات غیراداری برنامهریزی شده تا کمترین اختلال در عملکرد این اداره ایجاد شود.
انتهای پیام
نظرات