• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404043119794
  • خبرنگار : 50228

یک پیشکسوت فوتبال:

بررسی شود چرا فوتبال خوزستان به واردکننده بازیکن درجه ۳ و ۴ تبدیل شد

بررسی شود چرا فوتبال خوزستان به واردکننده بازیکن درجه ۳ و ۴ تبدیل شد

ایسنا/خوزستان یک پیشکسوت فوتبال تاکید کرد: باید بررسی شود چرا و چگونه فوتبال خوزستان به بزرگترین واردکننده بازیکنان درجه ۳ و ۴ تبدیل شده است. 

صفر علی جمالپور در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به نیاز فوتبال خوزستان به ویژه تیم‌های لیگ برتری استان به حمایت همه جانبه، اظهارکرد: از آنها که برای باشگاه‌های استان تصمیم می‌گیرند درخواست دارم به فکر این باشگاه‌ها باشند و کاری کنند که بیش از این به فوتبال خوزستان ضربه وارد نشود. در این شرایط سخت نیاز است همه دست به دست هم بدهیم و برای پیشرفت فوتبال خوزستان تلاش کنیم. 

او افزود: امروزه فوتبال استان به‌ویژه تیم‌هایش نیاز به حمایت و اتحاد دارد و اگر انتقادی هم بر کسی وارد است بیاییم با همدیگر بنشینیم و این اختلافات ناخواسته را برطرف کنیم، چراکه وجود این مسائل در نهایت به سود فوتبال این خطه نیست و اینکه عده‌ای حتی در رقابت زمین زدن بچه‌های خوزستان برنده هم شوند، در محکمه وجدان مردم یک بازنده هستند.

مدیرعامل سابق باشگاه استقلال خوزستان اظهارکرد: تیم‌های خوزستانی در لیگ‌های کشور باید حمایت مستمر و اصولی شوند. ما چه بخواهیم و چه نخواهیم همه تیم‌ها سرمایه ورزش خوزستان هستند و تضعیف و تخریب مجموعه این باشگاه‌ها واقع ظلم به  مردم استان است. امروز نام خوزستان در میان است و باید برای حفظ این تیم‌ها و رسیدن به موفقیت همه یکدل و یک زبان به این تیم‌های ریشه‌دار کمک کنیم. باشگاه‌ها می‌توانند مراکز تربیت بازیکن را تشکیل داده و تاکید می‌کنم خوزستان این پتانسیل را دارد که بتواند همچون ادوار مختلف در فوتبال بروبیایی داشته باشد.

او تاکید کرد: چگونه فوتبال خوزستان بزرگترین واردکننده بازیکن درجه ۳ و ۴ می‌شود و چطور باید قبول کرد بزرگ‌ترین پرورش دهنده و تغذیه کننده تیم‌های ملی و باشگاهی حالا با نادیده گرفتن استعدادها، به بهشتی برای دلالان و فرصت طلبان تبدیل می‌شود؟ این موضوعات باید واکاوی و بررسی شوند. همه می‌دانند که خوزستانی‌ها در ادوار مختلف در تشکیل تیم‌های ملی، حضوری پر قدرت و پرتعداد داشته‌اند اما این حضور سال به سال به حرکت حلزونی‌وار مبدل می‌شود تا آنجا که برای حضور در تیم ملی بزرگسالان از فوتبال با سابقه استان تنها نام یکی - دو بازیکن در جمع مردان ملی پوش در لیست مربیان از کی‌روش گرفته تا قعله نویی به چشم می‌خورد و حضور این تعداد اندک بازیکن در تیم ملی نشانگر کدام واقعیت‌ها است؟ و چه پیامدهایی برای این خطه خواهد داشت؟ 

جمالپور در ادامه با طرح چند پرسش از جمله اینکه المپیک بعدی که تیم ملی امید در آن شرکت خواهد داشت چه سالی است؟ گفت: کادر فنی تیم ملی امید چه برنامه اجرایی، نظارتی و اصلاحی دارد؟ در دیدارهای لیگ‌های امید، جوانان، نوجوانان و نونهالان کشور کدام یک از مسوولان ارشد فوتبال کشور و سرمربیان تیم ملی حضور داشته اند؟ از تیم قهرمان لیگ برتر جوانان و امید کشور، چند نفر عضو تیم ملی جوانان و امید کشور هستند؟ از مربیان تیم‌های مدعی در سنین پایه چند نفر در کادر فنی تیم‌های ملی عضو هستند؟ منصفانه باید اذعان داشت که بخش قابل توجهی از مشکلات فوتبال امروز ما ریشه در ساختارهای نامشهود و نادیده اما بسیار اثربخش و مهم آن یعنی چرخه بازیکن‌سازی دارد. 

او ادامه داد: دلایل واقعی مشکلات فوتبال در الفبای آن است، نه در محتوای جلد و قالب آن. آیا ضمانتی وجود دارد که بازیکنانی که طی سالها زحمت و خون دل خوردن توسط مربیان، پرورش یافته و آماده ثمردهی هستند، توسط سرمربی تیم بزرگسالان همان باشگاه‌ها پذیرفته شوند؟ آیا به سرمربی تیم بزرگسالان باشگاه‌ها این فرصت داده می‌شود تا صرف نظر از نتیجه و مقام در لیگ برتر، از بازیکنان جوان و گمنام استفاده کند؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha