• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404043119670
  • خبرنگار : 50225

خوزستان همچنان بالای ۵۰ درجه

خوزستان همچنان بالای ۵۰ درجه

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی وقوع دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه و بالاتر در بیشتر نقاط استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بررسی نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی استقرار توده هوای گرم را تا اوایل هفته آینده نشان می‌دهد که سبب وقوع دماهای ۴۹ و ۵۰ درجه و حتی بالاتر در بیشتر نقاط استان خوزستان به جز مناطق مرتفع شمالی و شرقی خواهد شد.

وی افزود: همچنین تا فردا به ویژه امروز، سرعت وزش بادها در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی استان خوزستان به صورت متوسط گاهی نسبتا شدید همراه با تندبادهای لحظه‌ای پیش‌بینی می‌شود که با توجه به میزان وزش باد برخاستن گرد و خاک‌های محلی و موقتی در این مناطق دور از انتظار نیست.

سبزه‌زاری ادامه داد: از اواسط روز پنجشنبه دوم مرداد به تدریج با تغییر سوی جریان‌های و جنوبی شدن آن‌ها شاهد افزایش رطوبت در ساحل شرقی و سپس از روز جمعه تا اوایل هفته آینده با گسترش این جریان‌ها، افزایش رطوبت و شرجی به مناطق جنوبی، ساحلی و مرکزی نیز کشیده خواهد شد.  شمال خلیج فارس تا آخر هفته مواج پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته شوش با ۵۲ و دزفول با ۲۵.۵ درجه سانتیگراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۹.۷ و ۳۳.۳ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha