به گزارش ایسنا، نخستین رویداد ملی راهبرد سلامت در اصناف غذایی با همکاری اتاق اصناف ایران و انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور برگزار شد. در جریان این رویداد که با حضور اصناف و اتحادیههای غذایی کشور، نمایندگان شورای عالی سلامت و امنیت غذا، دبیر هیات دولت همچنین نماینده ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان غذا و کشاورزی برگزار شد، علاوه بر تاکید بر ضرورت ارتقاء سطح کیفی و سلامت انواع خوراکیها به منظور افزایش سطح سلامت جسمی و روانی جامعه از کتاب «طرح سلامت اصناف غذایی ایران» نیز رونمایی شد.
در این نشست قاسم نوده فراهانی، رئیس اتاق اصناف بر ضرورت آموزش اصناف تأکید کرد و گفت: در این راستا، تفاهمنامهای با انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور جهت بهرهمندی از امکانات و ظرفیتهای موجود منعقد شده است.
سید امیرمحمد مرتضویان، رئیس انستیتو و دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی افزود: با توجه به افزایش سرعت زندگی و گرایش مردم به استفاده از غذاهای آماده و فستفودها، ضرورت توجه به سلامت غذایی به منظور حفظ سلامت جامعه بیش از پیش احساس میشود.
به گفته وی، خوراکیها پرفروشترین و پرمصرفترین کالاها در هر جامعه به شمار میروند. در واقع غذا تنها کالای مصرفی است که انسان نه تنها هیچگاه بینیاز از آن نیست، بلکه روز به روز بر تنوع و گوناگونی آن افزوده میشود. بنابراین توجه به کیفیت و سلامتی غذا یک ضرورت اجتنابناپذیر است.
به نقل از معاونت علمی ریاستجمهوری، در حاشیه رویداد نماینده ستاد توسعه اقتصاد دانشبنیان غذا و کشاورزی ضمن بازدید از غرفههای شرکتهای فعال و فناور حاضر در رویداد شیوههای حمایت از طرحهای فناورانه در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری را برای ایشان تشریح کرد.
انتهای پیام
نظرات