• سه‌شنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۸
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404043119926
  • خبرنگار : 71299

مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام:

معلمان حلقه‌ ابتدایی اثربخشی در جامعه‌اند

معلمان حلقه‌ ابتدایی اثربخشی در جامعه‌اند

ایسنا/ایلام مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام گفت: آموزش، پیشران اصلی کیفیت در نظام تعلیم و تربیت است و معلمان حلقه‌ ابتدایی اثربخشی در جامعه‌اند.

ایرج زینی‌وند سه‌شنبه ۳۱ تیر در نشست با معاونان شهرستان‌های استان با تأکید بر جایگاه کلیدی آموزش و پرورش در توسعه کشور اظهار کرد: آموزش، پیشران کیفیت در نظام تعلیم و تربیت است و مسیر رسیدن به آینده‌ای مطلوب، از دل تحول در فرآیند یادگیری می‌گذرد. 

وی اظهار کرد: در سال تحصیلی پیش‌رو، با همدلی، نگاه تحولی و رویکردی مبتنی بر اقتضائات بومی، به سوی مهری متفاوت از سالیان گذشته حرکت خواهیم کرد.

زینی‌وند با اشاره به جایگاه آموزش و پرورش در سیاست‌های کلان دولت، افزود: آموزش و پرورش از جمله اولویت‌های نخست دولت است و ما وظیفه داریم متناسب با ظرفیت‌های هر منطقه، مسیر توسعه نظام تعلیم و تربیت را به‌درستی طراحی و اجرا کنیم.

دیرکل آموزش و پرورش استان ایلام با تأکید بر نقش محوری نیروی انسانی در تحقق اهداف نظام تعلیم و تربیت، اضافه کرد: معلمان حلقه‌ی ابتدایی اثربخشی در جامعه‌اند و هر تحول ماندگار، از کلاس‌های درس آغاز می‌شود و سرمایه‌گذاری بر توانمندسازی معلمان، ضرورتی انکارناپذیر است.

وی بر ضرورت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های موجود تأکید کرد و گفت: برای برون‌رفت از چالش‌ها، از همه توان علمی، پژوهشی و مدیریتی مجموعه استفاده خواهیم کرد. همه بخش‌ها باید به‌صورت یکپارچه در مسیر توسعه و کیفیت‌بخشی گام بردارند.

زینی‌وند همچنین با بیان اینکه نگاه مهارت‌محور باید به‌عنوان یک اصل در آموزش مدنظر قرار گیرد، بیان کرد: باید ذهن و اندیشه خود را برای حرکت به‌سوی مهارت‌آموزی حرفه‌ای آماده کنیم، امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند تربیت نسلی توانمند، خلاق و کارآمدیم.

وی استقلال آموزش و پرورش را اولویت‌ی راهبردی دانست و توضیح داد: استقلال دستگاه تعلیم و تربیت را با جدیت دنبال خواهیم کرد و تحقق این هدف، مستلزم مشارکت مؤثر همه ارکان نظام آموزشی است.

در این نشست، مباحثی نظیر هدایت تحصیلی دانش‌آموزان، تقویت پژوهش‌سراها، کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی و برنامه‌ریزی مبتنی بر ویژگی‌های بومی مناطق مختلف استان مورد بحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha