• شنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404050401927
  • خبرنگار : 30147

احداث یکی از بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور در مه‌ولات

احداث یکی از بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور در مه‌ولات
عکس از آرشیو

ایسنا/خراسان رضوی فرماندار مه‌ولات گفت: یکی از بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی کشور با ظرفیت ۲۰۰ مگاوات در این شهرستان احداث می‌شود.

ریحانه شریعتی ۴ مرداد ماه در حاشیه بازدید از روند اجرای این پروژه در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: این پروژه عظیم با حمایت ویژه دولت و تأکید ریاست جمهور و توسط بخش خصوصی در حال ساخت است.

وی خاطرنشان کرد: هدف این پروژه نه تنها تأمین انرژی پاک، بلکه ایجاد تحولی اساسی در ساختار اقتصادی و اجتماعی منطقه است.

فرماندار مه‌ولات بیان کرد: با بهره‌برداری از این نیروگاه خورشیدی، تحولی چشمگیر در حوزه اشتغال، توسعه زیرساخت‌ها و رونق اقتصادی منطقه به وجود خواهد آمد.

وی همچنین به نقش اساسی این طرح در تأمین برق پاک و حفاظت از محیط‌زیست اشاره کرد و افزود: ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار برای جوانان این منطقه از دیگر مزایای اجرای این پروژه به شمار می‌رود.

شریعتی با تأکید بر اهمیت انرژی‌های تجدیدپذیر تصریح کرد: این نیروگاه به تأمین انرژی کمک شایانی خواهد کرد.

فرماندار مه‌ولات همچنین از حمایت‌های مستمر استاندار در خصوص این پروژه خبر داد و گفت: استاندار همواره حمایت خود را از اجرای طرح‌های بزرگ در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر اعلام کرده و بر تسهیل روند سرمایه‌گذاری و اجرای این پروژه‌ها در سطح استان تأکید داشته است.

وی در ادامه با بیان اینکه دشت مه‌ولات واقع در جنوب خراسان رضوی با چالش‌های جدی مواجه است، افزود: در این منطقه، حدود ۴۰۰ حلقه چاه عمیق وجود دارد که باوجود محدودیت‌های موجود، حجم زیادی از سفره‌های زیرزمینی خراسان رضوی را استحصال و به مصرف کشاورزی می‌رسانند.

فرماندار مه‌ولات نیاز به توسعه زیرساخت‌های انرژی پایدار در این منطقه را ضروری دانست و اظهار کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی و منابع طبیعی موجود، احداث نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ مگاواتی می‌تواند نقطه عطفی در توسعه پایدار این منطقه و همچنین کشور محسوب شود.

وی با بیان اینکه این شهرستان با جمعیتی حدود ۵۶ هزار نفر، به شدت به بخش کشاورزی وابسته است به طوری که درآمد ۹۰ درصد از ساکنان این شهرستان به کشاورزی مرتبط است، تصریح کرد: تأمین انرژی پایدار و ارزان می‌تواند به بهبود شرایط زندگی و اقتصادی این افراد کمک شایانی کند.

شریعتی‌ با اشاره به اینکه با اجرای این پروژه، نه تنها انرژی پاک تأمین خواهد شد، بلکه بهبود کیفیت زندگی ساکنان منطقه نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت؛ ابراز امیدواری کرد: با همت و همکاری تمامی مسئولان، این طرح در زمان مقرر به بهره‌برداری برسد و به عنوان نمادی از توسعه پایدار در کشور مطرح شود.

وی با بیان اینکه دشت مه‌ولات به عنوان بحرانی‌ترین دشت خراسان رضوی شناخته می‌شود و این امر زنگ خطری جدی برای منطقه محسوب می‌شود، تصریح کرد: توجه به پروژه‌های انرژی تجدیدپذیر، به ویژه نیروگاه‌های خورشیدی، می‌تواند راه‌حلی مؤثر برای کاهش بحران‌های زیست‌محیطی و اقتصادی در این منطقه باشد.

 شریعتی‌، نیروگاه خورشیدی مه‌ولات را یک گام مهم در راستای تحقق اهداف زیست‌محیطی دانست که تولید برق پایدار و کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی تلقی می‌شود و افزود: امیدواریم با احداث نیروگاه خورشیدی ۲۰۰ مگاواتی، شاهد تحولی مثبت در زندگی مردم مه‌ولات و بهبود وضعیت منابع آبی و انرژی در این منطقه باشیم.

شهرستان مه‌ولات به مرکزیت فیض‌آباد در ۲۰۷ کیلومتری جنوب مشهد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha