• یکشنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404050502465
  • خبرنگار : 50455

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم تاکید کرد؛

لزوم اجرای سیستم‌های جمع آوری آب باران در پروژه‌های نهضت ملی مسکن

لزوم اجرای سیستم‌های جمع آوری آب باران در پروژه‌های نهضت ملی مسکن

ایسنا/قم مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با تاکید بر لزوم اجرای سیستم‌های جمع آوری آب باران در پروژه‌های نهضت ملی مسکن به ویژه شهرک‌های پرنیان، طایقان و اسلام آباد تصریح کرد: با ۱۵۰ میلی‌متر بارندگی و سقفی به وسعت ۱۰۰ مترمربع، هر خانه می‌تواند سالانه تا ۱۵ هزار لیتر آب باران ذخیره کند.

مهدی نظرزاده مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم در جلسه هماهنگی مدیریت مصرف آب و برق استان که با حضور مدیرکل مدیریت بحران استانداری قم و جمعی از مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی در سالن جلسات کوثر برگزار شد، به بیان راهکارهای مدیریت مصرف آب در حوزه شهری و روستایی پرداخت.

وی با انتقاد از مصرف سه‌برابری نسبت به الگو در برخی مناطق روستایی گفت: الگوی مصرف در بسیاری از روستاها رعایت نمی‌شود و این مسئله فشار مضاعفی بر منابع وارد کرده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم در ادامه با تأکید بر ضرورت اصلاح زیرساخت‌ها در حوزه مدیریت مصرف آب گفت: یکی از مهم‌ترین اقدامات در این زمینه، اصلاح تجهیزات و تاسیسات بهداشتی در ساختمان‌ها است که با مشارکت سازمان نظام مهندسی قابل تحقق است.

وی موضوع جمع‌آوری آب باران را از اولویت‌های مهم در مناطق خشک و نیمه‌خشک دانست و با اشاره به نقش مؤثر جمع‌آوری آب باران در ساختمان‌های ویلایی و جدید افزود: ما می‌توانیم با استفاده از طراحی صحیح معماری، آب باران را در مخازن ذخیره کرده و از آن در آبیاری فضای سبز سایر مصارف غیرشرب استفاده کنیم.

نظرزاده همچنین با اشاره به ظرفیت بالای تولید پساب توسط دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن خانگی گفت: حدود ۷۵ درصد آبی که وارد دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن خانگی می‌شود، تبدیل به پساب می‌شود که می‌توان این پساب را به مخازن جداگانه منتقل و مجدداً در مصارف غیرشرب مانند آبیاری و شستشو استفاده کرد.

وی با تاکید بر لزوم اجرای سیستم‌های جمع آوری آب باران در پروژه‌های نهضت ملی مسکن به ویژه شهرک‌های پرنیان، طایقان و اسلام آباد تصریح کرد: با ۱۵۰ میلی‌متر بارندگی و سقفی به وسعت ۱۰۰ مترمربع، هر خانه می‌تواند سالانه تا ۱۵ هزار لیتر آب باران ذخیره کند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم با اشاره به مصوبه چهل و ششم شورای عالی آب مبنی بر لحاظ الزامات مربوط به طراحی سامانه‌های جمع آوری آب باران در مقررات ملی ساختمان توسط وزارت راه و شهرسازی گفت: امیدواریم این الزام هرچه سریع‌تر اجرایی شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شرکت آب‌وفاضلاب استان قم در روز یکشنبه ۵ مرداد، وی با بیان اینکه در زمینه جمع‌آوری و استفاده از آب باران، منابع مطالعاتی معتبر بین‌المللی و ترجمه‌شده می‌تواند به‌عنوان مرجع طراحی مورد استفاده قرار گیرد، یادآور شد: شرکت آب و فاضلاب استان آمادگی دارد در این زمینه حمایت‌های لازم را ارائه دهد تا قم در سطح کشور پیشگام باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha