• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404050602911
  • خبرنگار : 51046

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان؛

توسعه اقتصاد دیجیتال و تقویت سرمایه‌گذاری خارجی در دستور کار ایلام است

توسعه اقتصاد دیجیتال و تقویت سرمایه‌گذاری خارجی در دستور کار ایلام است

ایسنا/ایلام مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان، با تاکید بر اهمیت توسعه اقتصاد دیجیتال و جذب سرمایه‌گذاری خارجی، از برنامه‌های وزارت اقتصاد برای بهبود فضای کسب‌وکار و رونق اقتصادی در استان خبر داد.

سعید رشنوادی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به عملکرد دستگاه‌های تابعه وزارت اقتصاد در ایلام گفت: خوشبختانه گزارش‌های ارائه‌ شده در حوزه‌هایی چون بیمه، گمرک، و بانک‌ها، نشان‌دهنده‌ رشد مطلوب و حرکت رو به جلو است. برای مثال، رشد ۷٢ درصدی فروش یکی از شرکت‌های بیمه و پرداخت به‌روز خسارت‌ها، عملکرد موفق یکی از بانک‌ها در رشد ۱۲۰ درصدی منابع، و رتبه اول اموال تملیکی ایلام در کشور، از جمله دستاوردهای ارزشمند این مدت بوده است.

وی خاطرنشان کرد: مجموعه وزارت اقتصاد همواره در خط مقدم فعالیت‌های اقتصادی استان حضور داشته است و انتظار می‌رود که مدیران استانی و وزارتخانه‌ای در جهت ارتقاء جایگاه استان، هم‌افزایی بیشتری داشته باشند.

وی همچنین با انتقاد از وضعیت پرداخت وام‌های ازدواج، فرزندآوری و مسکن، تصریح کرد: این سه وعده، پایه‌های اصلی سیاست‌های جمعیتی و اجتماعی دولت‌اند و نباید در عمل به آن‌ها تعلل شود. آمارها نشان می‌دهد از حدود ۱۹۰۰ نفر که در استان برای وام ازدواج ثبت‌نام کردند، بسیاری هنوز موفق به دریافت تسهیلات نشده‌اند. جهت ودیعه مسکن نیز با وجود تقاضای بالا،که همه تقاضاها واقعی به نظر نمی‌رسد ولی انتظار می‌رود با راستی آزمایی تقاضاها تاکنون حداقل۵۰ درصد آنها پرداخت شده باشند. 

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان ایلام همچنین با اشاره به رشد درآمدهای مالیاتی استان، آن را حاصل کار حرفه‌ای و سلامت اداری کارکنان دانست و افزود: علی‌رغم تمدید مهلت اظهارنامه‌ها و برخی موانع، پیش‌بینی‌ها از تحقق بیش از ۱۷ درصدی رشد درآمد مالیاتی در سال جاری حکایت دارد.

رشنوادی با اشاره به شرایط خاص کشور، به‌ویژه در پی جنگ ۱۲ روزه اخیر، تأکید کرد: آثار و پیامدهای این جنگ، چه اقتصادی و چه روانی، همچنان بر جامعه سایه انداخته و ضرورت دارد هوشمندسازی فرآیندها، به‌ویژه در حوزه گمرک، مالیات و خزانه‌داری در اولویت قرار گیرد.

وی از طرح‌های وزارت اقتصاد برای توسعه اقتصاد دیجیتال، تقویت سرمایه‌گذاری خارجی و واگذاری امور به بخش خصوصی سخن گفت و افزود:با وجود چالش‌های فراوان، باید فضای کسب‌وکار را بهبود دهیم. امروز بیش از نیمی از بودجه کشور از طریق مالیات تأمین می‌شود و اقتصاد تک‌محصولی به نفت باید به تاریخ بپیوندد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha