رضا قیصی پور در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای سال جاری، کارشناسان صاحبنظر این ادارهکل با انجام بازرسیهای فنی و دقیق در جهت اطمینان از رعایت کلیه الزامات فنی و ایمنی، موفق به صدور تاییدیه به تعداد ۲۸۱ دستگاه آسانسور در ساختمانهای مسکونی، تجاری، اداری و درمانی و... در استان شدهاند.
مدیرکل استاندارد خوزستان همچنین بر لزوم همکاری تمامی ذینفعان، از جمله شرکتهای نصب و نگهداری آسانسور، سازندگان ساختمانها و مدیران مجتمعها، در رعایت مقررات و استانداردهای مربوطه تاکید کرد و گفت: رعایت نکات ایمنی و دریافت تاییدیه از مراجع ذیصلاح، نه تنها یک الزام قانونی است، بلکه تضمینکننده آرامش خاطر و حفظ جان شهروندان در استفاده از این وسیله حیاتی است.
وی ادامه داد: طبق دستور دادستانی کل کشور، صدور بیمهنامه آسانسور در سطح کشور به دریافت تاییدیه ایمنی اولیه و ادواری (سالیانه) معتبر آسانسور منوط شده و همچنین دارا بودن تاییدیه ایمنی و کیفیت معتبر اولیه و ادواری (سالیانه) آسانسور الزامی است.
قیصی پور بیان کرد: در راستای ارتقاء ایمنی عمومی، شهروندان میتوانند با مشاهده شناسه ملی ۱۰ رقمی نصبشده در آسانسور و ارسال آن به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ یا از طریق سایت Lift.inso.gov.ir، وضعیت ایمنی را بررسی کنند.
وی خاطرنشان کرد: به طور میانگین سالیانه بین ۱۲۰۰ تا ۱۵۰۰ تاییدیه ایمنی و کیفیت آسانسور توسط این اداره کل صادر میشود و اداره کل استاندارد خوزستان مجددا از عموم مردم و بهرهبرداران آسانسورها درخواست میکند تا در صورت مشاهده هرگونه نقص فنی یا عدم وجود تاییدیه معتبر، مراتب را جهت پیگیری از سامانه الکترنیکی مردم دار به نشانی https://۱۵۱۷.inso.gov.ir به این اداره کل اطلاع دهند.
انتهای پیام
نظرات