• دوشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۴۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404050603417
  • خبرنگار : 50649

‌مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خبر داد

‌شناسنامه‌دار شدن کارگاه‌های فارس برای تشکیل بانک اطلاعات‌

‌شناسنامه‌دار شدن کارگاه‌های فارس برای تشکیل بانک اطلاعات‌

ایسنا/فارس در دیدار مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی این استان، موضوعاتی چون تدوین اطلس اشتغال روستایی، اجرای طرح شناسنامه‌دار کردن کارگاه‌های استان، احیای کارگاه‌های در شرف تعطیلی، ایجاد خانه‌های مهارت در روستاها و توسعه تعاونی‌های شهرستانی مورد بررسی قرار گرفت.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان فارس امروز دوشنبه ششم مرداد در این نشست گفت: طرح‌هایی همچون کاهش فقر و محرومیت، مهارت‌آفرینی برای فارغ‌التحصیلان و تدوین اطلس اشتغال روستایی با هدف توسعه اشتغال پایدار و توزیع عادلانه فرصت‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

سعید بیاری با اشاره به طرح شناسایی کارگاه‌ها و تهیه شناسنامه برای آن‌ها تصریح کرد: این طرح با هدف تشکیل بانک اطلاعاتی جامع از وضعیت کارگاه‌ها در استان اجرا می‌شود و شناسایی واحدهای در شرف تعطیلی، نخستین گام در احیای آن‌ها با همکاری نهادهای استانی و ملی خواهد بود.

وی به ظرفیت‌های مغفول‌مانده حوزه تعاون اشاره کرد و افزود: طرح تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستانی با هدف مردمی‌سازی اقتصاد و جذب سرمایه‌های خرد ایجاد شده اما متأسفانه تاکنون تنها ۱۰ تعاونی فعال در سطح کشور شکل گرفته که یکی از نمونه‌های موفق آن در شهرستان مرودشت فارس فعالیت می‌کند.

به گفته او، این الگو باید به همه شهرستان‌های فارس تسری یابد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس ادامه داد: یکی دیگر از برنامه‌های جدی این اداره کل، احصاء ظرفیت‌های خالی کارخانجات و شهرک‌های صنعتی است تا از طریق شفاف‌سازی میزان بهره‌برداری از ظرفیت‌های صنعتی، زمینه حضور سرمایه‌گذاران در نقاط کمتر فعال نیز فراهم شود.

بیاری همچنین از آغاز اجرای آزمایشی طرح خانه مهارت در چند شهرستان استان خبر داد و گفت: این طرح با تمرکز بر مناطق روستایی و حاشیه شهرها به دنبال مهارت‌آموزی هدفمند برای جوانان و بانوان است و در صورت موفقیت به سراسر استان تعمیم داده خواهد شد.

وی همچنین تدوین طرح جامع اطلس اشتغال روستایی فارس را از دیگر برنامه‌های راهبردی عنوان کرد و گفت: این طرح دربرگیرنده ۱۱ مرحله اجرایی از جمله برندسازی مشاغل خرد، ساماندهی بازار توزیع و فروش محصولات روستایی و ایجاد سایت‌های تخصصی توزیع است که در آینده نزدیک به مرحله اجرا خواهد رسید.

در این نشست، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی فارس نیز گفت: بسیاری از مشکلات ریشه‌ای استان همچون ناترازی منابع و مصارف آب، نیازمند راهکارهای نوآورانه و مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌هاست.

محسن پاپری‌زارعی افزود: به گفته استاندار فارس، میزان جذب اعتبارات، معیار اصلی ارزیابی عملکرد مدیران در استان است و سازمان مدیریت برنامه‌ریزی نیز با تمام ظرفیت در کنار نهادهای اجرایی خواهد بود.

وی در پایان بیان کرد: طرح‌های نو و کاربردی مطرح‌شده از سوی اداره کل تعاون فارس، خصوصاً در زمینه شکوفایی تعاونی‌های توسعه‌ای، ارتقاء سطح رفاه و اشتغال روستایی، در قالب جلسات تخصصی بررسی و در صورت تصویب، برای اجرا در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مطرح خواهند شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha