• سه‌شنبه / ۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1404050703997
  • خبرنگار : 71667

کدام خوراکی‌ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟

کدام خوراکی‌ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟

براساس اعلام مرکز آمار ایران، در تیرماه امسال نان و غلات با ۱۶.۶ درصد، روغن‌ها و چربی‌ها با ۷.۳ درصد و گوشت قرمز و گوشت ماکیان با ۵.۸ درصد بیشترین افزایش قیمت را داشتند و در مقابل سه گروه قند، شکر و شیرینی‌ها با ۴.۵- درصد، میوه و خشکبار با ۲.۸- درصد و آموزش با ۱.۶ درصد، کمترین افزایش قیمت را در کالاهای اساسی داشته‌اند.

به گزارش ایسنا، مرکز آمار ایران شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور بر حسب بخش‌های اصلی و برخی گروه‌ها و طبقات کالایی تیرماه امسال را اعلام کرده که براساس آن نرخ تورم خوراکی‌ها و آشامیدنی‌ها به صورت کلی به ۵.۱ درصد رسیده است.

بر اساس داده‌های منتشر شده، نان و غلات بیشترین افزایش قیمت را داشته اند؛ به طوری که تورم ماهانه آنها به ۱۶.۶ درصد رسیده است.

همچنین روغن‌ها و چربی‌ها (۷.۳ درصد)، گوشت قرمز و گوشت ماکیان (۵.۸ درصد)، نوشیدنی‌های غیر الکلی (۵.۷ درصد) و گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها (۵.۵ درصد)  افزایش قیمت داشته است. ژ

پس از آن دخانیات (۶.۳ درصد) و آب، برق و سوخت ( ۴.۹ درصد) در تیرماه افزایش قیمت داشته‌اند.  

بیشتر بخوانید:

نرخ تورم تیرماه اعلام شد

کدام خوراکی‌ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟

کدام خوراکی‌ها بیشترین و کمترین افزایش قیمت را داشتند؟

در مقابل، بررسی داده‌ها نشان می‌دهد کمترین افزایش قیمت مربوط به سه گروه قند، شکر و شیرینی‌ها (۴.۵- درصد)، میوه و خشکبار (۲.۸- درصد) و آموزش (۱.۶ درصد) است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha