• چهارشنبه / ۸ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404050804789
  • منبع : شهرداری تهران

معاون شهردار تهران اعلام کرد

بهره‌برداری از ایستگاه‌های متروی «سرباز و مریم مقدس» تا مهر/ ورود ۳ رام قطار ملی تا پایان شهریور به چرخه حمل و نقل

بهره‌برداری از ایستگاه‌های متروی «سرباز و مریم مقدس» تا مهر/ ورود ۳ رام قطار ملی تا پایان شهریور به چرخه حمل و نقل

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه ایستگاه متروی ۱۷ شهریور در آستانه بهره‌برداری است و فقط ورودی آن باقی مانده است، گفت: ایستگاه‌های متروی سرباز و مریم مقدس نیز تا اول مهر تکمیل می‌شود.

به گزارش ایسنا، محسن هرمزی در پاسخ به این سوال که ساخت واگن‌های ملی در چه وضعیتی قرار دارد؟ اظهارکرد: ساخت ۲ رام قطار ملی به پایان رسیده و سومین رام در حال آماده سازی است. امیدوارم تا پایان شهریور هر ۳ رام وارد چرخه خدمت رسانی به مردم تهران شود.

وی پیرامون قرارداد واگن‌های چینی خاطرنشان کرد: امیدوارم تا بهمن ماه اولین رام قطار چینی تحویل مدیریت شهری شود. 

معاون شهردار تهران درباره روند ورود اتوبوس‌های جدید چینی به پایتخت هم توضیح داد: ۲۰۱ دستگاه اتوبوس برقی هستند که وارد خطوط عادی می‌شوند. همچنین ۴۰۰ دستگاه در خطوط BRT خدمت رسانی خواهند کرد که از این تعداد ۲۰۰ دستگاه آماده حمل هستند. 

بر اساس گزارش سایت شهر، وی درباره آخرین وضعیت ساخت ایستگاه‌های باقی مانده خط ۶ مترو گفت: ایستگاه ۱۷ شهریور در آستانه بهره برداری است و ورودی آن باقی مانده است. ایستگاه سرباز و مریم مقدس نیز تا اول مهر تکمیل و تقدیم شهروندان خواهد شد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha