• پنجشنبه / ۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۲۳:۳۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404050905679
  • خبرنگار : 51033

کریمی: هدف‌مان صعود به لیگ‌نخبگان آسیاست/ همدلی و دلگرمی بیشتری به تیم تزریق شده است

کریمی: هدف‌مان صعود به لیگ‌نخبگان آسیاست/ همدلی و دلگرمی بیشتری به تیم تزریق شده است

ایسنا/اصفهان هافبک تیم فوتبال سپاهان گفت: هدف و دیدگاه کادرفنی و باشگاه صعود به لیگ‌نخبگان آسیا است.

محمد کریمی، شامگاه پنجشنبه ۹ مرداد پس از بازی تدارکاتی تیم فوتبال سپاهان اصفهان مقابل فجرسپاسی شیراز در ورزشگاه نقش‌جهان و با حضور هواداران، درباره حضور هواداران در این دیدار تدارکاتی اظهار کرد: هواداران نسبت به بازی‌های دوستانه فصول گذشته، استقبال بیشتری از این مسابقه داشتند. از آن‌ها تشکر می‌کنم؛ لطف زیادی به ما داشتند و حضورشان باعث شد یک بازی خیلی خوب و پرانرژی را پشت سر بگذاریم.

وی درباره تحلیل فنی بازی افزود: فجرسپاسی تیمی بود که با وجود خستگی، سعی می‌کرد روی زمین فوتبال بازی کند. خوشبختانه در نیمه اول دو گل به ثمر رساندیم و روند کلی بازی برای ما مثبت بود.

هافبک سپاهان بیان کرد: هنوز روند تیم به‌طور کامل شکل نگرفته، اما کادرفنی و باشگاه با تمام توان در تلاش هستند. آن‌ها دلسوز سپاهان و قطعاً به فکر آینده تیم‌ هستند. به هواداران قول می‌دهم که با تمام وجود برای موفقیت و سربلندی تیم تلاش خواهیم کرد.

کریمی درباره دیدار حساس مرحله پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا مقابل الدحیل گفت: این بازی یکی از سخت‌ترین مسابقات فصل خواهد بود. تیم الدحیل بازیکنان بسیار باکیفیتی جذب کرده و از نظر قدرت تیمی هم بسیار خوب و آماده است، اما ما نیز تیمی هستیم که با تمام توان به میدان خواهیم رفت و هدف‌مان پیروزی است.

وی با یادآوری تجربه تلخ فصل گذشته مقابل نماینده امارات در همین مرحله خاطرنشان کرد: سال گذشته در همین مرحله، تجربه ناموفقی برابر شباب‌الاهلی داشتیم، اما از آن بازی درس گرفتیم و حالا با تمرکز و عزم بیشتری به قطر خواهیم رفت. این‌بار فقط یک‌بازی تعیین‌کننده است و اگر پیروز شویم، صعود می‌کنیم؛ بنابراین انگیزه‌ زیادی داریم.

هافبک باتجربه طلایی‌پوشان درباره هدف این تیم گفت: هدف و دیدگاه کادر فنی و باشگاه مشخص است: صعود به لیگ‌نخبگان آسیا. سپاهان نام بزرگی در فوتبال ایران و آسیاست و ما می‌خواهیم در ویترین فوتبال قاره یعنی لیگ‌نخبگان حضور داشته باشیم.

کریمی در پاسخ به پرسشی درباره فضای تیم و همدلی بین بازیکنان نیز بیان کرد: در این فصل با اضافه شدن بازیکنانی مانند احسان حاجی‌صفی و امید نورافکن، حس دلگرمی بیشتری به جمع‌مان اضافه شده است. همدلی همیشه یکی از خصوصیات خوب سپاهان بوده و تلاش همه این است که فضای تیمی آرام و متحد باشد تا بازیکنان با تمرکز بالا بازی کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha