منصور مهرزاد اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی از سوی مردم محلی مبنی بر فعالیت مشکوک حفاران غیرمجاز در اطراف یکی از روستاهای شهرستان دیواندره، رئیس اداره میراثفرهنگی شهرستان به همراه عوامل پاسگاه انتظامی اباتو بلافاصله به محل مورد نظر اعزام شدند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی کردستان در روز شنبه یازدهم مرداد، وی افزود: حفاران هنگام حضور ماموران در تاریکی شب اقدام به فرار کردند که در جریان تعقیب و گریز، یک نفر از عوامل حفاری بازداشت و سه دستگاه خودرو مورد استفاده این افراد توقیف و به پارکینگ منتقل شد.
مهرزاد با بیان اینکه تجهیزات حفاری نیز در این عملیات کشف شد، بیان کرد: یک دستگاه دریل هیلتی، یک عدد کلنگ، چراغقوه و شش متر کابل برق از متهمان ضبط و بههمراه پرونده به مراجع قضایی تحویل داده شد.
وی، اظهار کرد: پرونده برای شناسایی و دستگیری سایر افراد متواری در حال پیگیری است و اقدامات قانونی با هماهنگی کامل نهادهای امنیتی و قضایی ادامه دارد.
مدیرکل میراثفرهنگی کردستان از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه اقدام مشکوک یا حفاری غیرمجاز در مناطق تاریخی و فرهنگی، موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۸۷۳۳۱۷۸۸۵۵ به یگان حفاظت اداره میراثفرهنگی استان اطلاع دهند تا از تخریب و آسیب به آثار تاریخی جلوگیری شود.
انتهای پیام
نظرات