• دوشنبه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۶
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1404051307921
  • منبع : هیئت دولت

وزیر آموزش و پرورش:

هرگز در مقابل دنیای استکبار سرخم نمی‌کنیم

هرگز در مقابل دنیای استکبار سرخم نمی‌کنیم

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر این که کتاب‌های شهید مطهری بنیان‌های فکری و اعتقای انسان را شکل می‌دهد، گفت: امروز یکی از آسیبهای جدی، شناخت کم‌عمق و سطحی است.

به گزارش ایسنا، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش امروز، با حضور در نخستین دوره مطالعاتی نظام اندیشه‌ای شهید مطهری با تأکید بر این که باید ایستاده در مقابل این قشر فرهیخته ایستاد و صحبت کرد، به حوادث و اتفاقات جنگ ۱۲ روزه اشاره کرد و گفت: ملت ما همیشه سرافراز بوده‌اند و در تاریخ هم این اثبات شده است که همواره از دل حوادث با سربلندی بیرون آمده‌اند.

کاظمی با اشاره به این که هرگز در مقابل دنیای استکبار سرخم نمی کنیم، افزود: خدا را گواه می‌گیریم که راه شهیدان را ادامه خواهیم داد.

وی ادامه داد: وجود رهبر انقلاب، انسجام، یکدلی، وحدت ملت ایران و دفاع نیروی مسلح از میهن عزیزمان؛ عناصر پیروزی ما در این جنگ بودند.

کاظمی با تأکید بر این که شهیدان مطهری و بهشتی در کنار امام معماران انقلاب بودند، گفت: این شخصیت‌های متعالی و ممتاز، نظریه پرداز و مغز انقلاب بوده‌اند و فقدان آنها خسران بزرگی برای انقلاب بود.

وی با اشاره به این که روز معلم برگرفته از شهید مطهری است، اظهارکرد: کتاب‌های شهید مطهری مانند کتاب انسان و سرنوشت با موضوع جبرو اختیار، حجاب و جهان بینی درس‌های بزرگ زندگی هستند و به بسیاری از شبهات پاسخ می دهند.

کاظمی تصریح کرد: کتاب‌های شهید بهشتی و شهید مطهری بنیان‌های فکری و اعتقای انسان را شکل می دهد و امروز یکی از آسیب‌های جدی شناخت کم عمق و سطحی است.

وی افزود: اگر امروز این کتاب‌ها را بخوانیم انگار برای همین روزها نوشته شده و نیاز روز است. این کتاب‌ها منظومه انسان تراز قرآن را تبیین می کند.

کاظمی خاطرنشان کرد: در کتاب تعلیم و تربیت شهید مطهری به موارد مهمی اشاره شده است. او وقتی تربیت را مطرح می کند کار را بهترین ابراز تربیت می داند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که شهید مطهری رویکردش در منبر و تولید محتوا، مسئله محور بود، گفت: شهید مطهری استاد اندیشه ورزی منطق بود و بر اساس مسئله روز، محتوا تولید می کرد.

وی ادامه داد: نظام فکری و طرحواره شهید مطهری کاملا جامع و درمنظومه فکری او به جهان بینی انسان از آغاز و تا زندگی اجتماعی و سیاسی اش توجه دارد.

کاظمی با تأکید بر این که باید بررسی کرد محتواهای تولید شده چگونه به نسل جوان و نوجوان منتقل می شود، گفت: ضرورت دارد با توجه به ظرفیت های موجود، توسعه و بسط اندیشه های مطهری در میان معلمان، عمومی سازی شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، وی افزود: از طرفی دیگر باید این محتواها غنی و ارزشمند و با توجه به نیاز نسل جدید تهیه و تدوین شود زیرا مخاطبان اصلی معلمان، دانش آموزان هستند. بنابراین ضروری است که سیر اندیشه های شهید مطهری در مدارس جاری و ساری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha