• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404051408833
  • خبرنگار : 71381

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

این بسته خبری به طور خاص به فعالیت‌های دولت و از ساعت ۱۸ روز ۱۳ مرداد تا ساعت ۱۸ روز سه‌شنبه، ۱۴ مرداد تعلق دارد. هدف این گزارش، تجمیع و دسته‌بندی اطلاعات و اخبار دقیق مرتبط با اقدامات دولت است تا دسترسی راحت‌تری برای مخاطبان فراهم شود.

به گزارش ایسنا،‌ این بسته به عنوان یک منبع کارآمد و منظم، شامل آخرین اخبار، تصاویر، گزارش‌ها و تحلیل‌ها اعضای دولت می‌باشد. با ما همراه باشید تا از فعالیت‌های دولت مطلع شوید.

گزارش اخبار مرتبط با فعالیت‌های مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور در ۲۴ ساعت گذشته را می توانید در این لینک مرور کنید.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

حضور عارف در کنفرانس کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی

سومین کنفرانس کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی در شهر آوازه ترکمنستان با حضور محمدرضا عارف معاون اول رئیس‌جمهور و خوش آمدگویی رهبر ملی ترکمنستان و دبیرکل سازمان ملل آغاز شد.

محمدرضا عارف در سفر دو روزه به ترکمنستان علاوه بر شرکت و سخنرانی در سومین کنفرانس کشورهای در حال توسعه محصور در خشکی با سران و مقامات ارشد کشورهای شرکت‌کننده در این کنفرانس در خصوص مسائل منطقه‌ای و راهکارهای توسعه همکاری‌ها در همه زمینه‌ها به ویژه کریدوری و ترانزیتی بحث و تبادل‌نظر خواهد کرد.

دیگر اخبار مرتبط با سفر معاون اول رئیس جمهور به ترکمنستان را در لینک های زیر دنبال کنید.

روابط تهران- ایروان بر پایه‌های مستحکم و ناگسستنی تاریخی، فرهنگی و تمدنی بنا شده است

ایران تهدیدات را تبدیل به فرصت کرده است

آمریکا میز مذاکره را نابود کرد/پیگیر خسارات تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران هستیم

به همه قوانین و مقررات بین‌المللی پایبند هستیم

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

۲ مدیر در قزوین با گزارش‌های مردمی برکنار شدند 

سخنگوی دولت با انتشار پستی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس از تذکر به ۴۱ مدیر و کارمند، تشویق ۲۵ نفر و برکناری دو مدیر در استان قزوین خبر داد و نوشت: ‏در اولین گام اجرای ‎سامانه فواد در استان قزوین، براساس خواست مردم وگزارش‌های آنها بیش از ۷۵۰۰ گزارش ثبت و بررسی شد. در نتیجه این بررسی ۴۱ مدیر و کارمند تذکر گرفتند، ۲۵ نفر تشویق و ۲ مدیر برکنار شدند. این اقدام مؤثر و مثبت سازمان اداری و استخدامی، گامی مهم برای شفافیت، پاسخگویی و صیانت از حقوق مردم است.

به‌دنبال عدد و آمار نیستیم

رئیس دفتر رئیس جمهور در آئین انعقاد تفاهم‌نامه احداث و تجهیز مدارس از محل مسئولیت اجتماعی، با قدردانی از همه دست‌اندرکاران و فعالان این عرصه و با تأکید بر ظرفیت عظیم مشارکت مردمی در حل مسائل کشور، گفت: باید به جای تکیه صرف بر منابع و امکانات دولتی، مردم را به‌عنوان دارایی ملی شناخت و در فرآیند حل مسائل اجتماعی، اقتصادی و آموزشی مشارکت داد؛ تجربه‌های موفق مدرسه‌سازی مردمی نشان می‌دهد که احساس مالکیت مردم نسبت به مسائل، ضامن پایداری و موفقیت برنامه‌های اجرایی خواهد بود.

محسن حاجی میرزایی با اشاره به رویکرد متفاوت دولت در زمینه مشارکت مردم تأکید کرد: ما به‌دنبال عدد و آمار نیستیم، بلکه به‌دنبال اثرگذاری و گسترش عمق مشارکت مردمی هستیم. باید ظرفیت مردم را شناخت؛ منظور تنها پول نیست، بلکه احساس مالکیت و مسئولیت آن‌ها نسبت به مسئله است که تعیین‌کننده می‌شود.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

قدردانی وزیر کشور از استاندار خوزستان در ایجاد شرایط مناسب خدمات‌رسانی به زائران

وزیر کشور در جریان سفر به استان خوزستان و بازدید از مرز شلمچه از عملکرد استاندار خوزستان و دست‌اندرکاران در بحث خدمت‌رسانی به زائران اربعین، تقدیر کرد. 

 اسکندر مومنی با اشاره به هماهنگی‌های انجام‌شده در بحث راهپیمایی اربعین، گفت: از تلاش‌های استاندار خوزستان و سایر دست‌اندرکاران قدردانی می‌کنم و عملکرد آنان در زمینه تسهیل سفر زائران و برگزاری باشکوه مراسم اربعین خوب بوده است. 

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

هم‌افزایی بین رسانه، دیپلماسی و میدان ضامن اقتدار و پیشرفت ایران خواهد بود

در آستانه روز خبرنگار، «» وزیر امور خارجه با حضور در سازمان صدا و سیما، در نشست شورای معاونین سازمان صدا و سیما شرکت کرد و با رئیس و مدیران این سازمان گفت‌وگو نمود.

سید عباس عراقچی در این نشست ضمن تشکر از رئیس و مدیران رسانه ملی به خاطر نقش بسیار مهم و اثرگذار صدا و سیما در کمک به پیشبرد وظایف دستگاه دیپلماسی، همکاری و هماهنگی میان رسانه و دیپلماسی را لازمه موفقیت کشورمان در تامین منافع ملی دانست و تصریح کرد هم‌افزایی بین سه ضلع رسانه، دیپلماسی و میدان ضامن اقتدار و پیشرفت ایران خواهد بود.

هماهنگی میدان، دیپلماسی و رسانه؛ جنبه مهم جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

وی با بیان اینکه این جنگ تحمیلی «در تاریخ ایران باقی خواهد ماند»، گفت: یکی از جنبه‌های مهم آن، هماهنگی بسیار نزدیک میدان، دیپلماسی و رسانه بود. این سه ضلعی بود که با یکدیگر حرکت کردند، با یکدیگر کار کردند و یکدیگر را تکمیل کردند و نتیجه آن، این پیروزی افتخارآمیزی بود که صورت گرفت.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

دیدار رییس سازمان انرژی اتمی با مادر دانشمند هسته‌ای شهید «دکتر فقهی»

رییس سازمان انرژی اتمی ایران با مادر دانشمند هسته‌ای شهید دکتر سید امیرحسین فقهی دیدار کرد و یاد و خاطره این استاد فقید دانشگاه را گرامی داشت. 

گفتنی است سیدامیرحسین فقهی استاد دانشگاه شهید بهشتی، سحرگاه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ در جریان تهاجم رژیم غاصب صهیونیستی به کشورمان به درجه رفیع شهادت نائل شد.

رونمایی از ۲ دستگاه پلاسمای سرد

محمد اسلامی همچنین با حضور در بیمارستان فارابی اصفهان از دو دستگاه پلاسمای سرد رونمایی کرد و گفت: فناوری پلاسمای سرد که با تلاش دانشمندان هسته‌ای کشور بومی‌سازی شده و به نتیجه رسیده، درمانی موثر برای زخم‌های مزمن محسوب می‌شود.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

حمایت وزارت کشاورزی از دامداری سنتی

وزیر جهاد کشاورزی با حضور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی به سوال عبدالجلال ایری نماینده کردکوی و بندرترکمن درباره علت نبود برنامه جامع دامداری سنتی در وزارت کشاورزی پاسخ داد

وی با تاکید بر لزوم تقویت و حمایت از دامداری سنتی، گفت: وزارت کشاورزی با برنامه ریزی و تمهیداتی به دنبال رسیدن به خودکفایی در تولید گوشت قرمز تا پایان چهاردهم است.

توضیحات نوری قزلجه درباره اجرای سیاست الگوی کشت

غلامرضا نوری قزلجه همچنین در پاسخ به سوال رحمت‌الله نوروزی نماینده علی آباد کتول و ۴۶ نفر از نمایندگان درباره علت عدم اقدام لازم برای اجرای سیاست الگوی کشت در کشور با اشاره به مورد توجه قرار گرفتن موضوع اصلاح الگوی کشت طی سال‌های اخیر گفت: در تدوین الگوی کشت، ظرفیت‌های موجود، اقلیم و شرایط آب و هوایی، میزان آب در دسترس، اقتصاد تولید و محصول و تکالیف قانونی و همچنین علایق و دانش بومی کشاورزان جزو مولفه‌هایی است مورد توجه قرار می‌گیرند. 

وی افزود: براساس برآوردهای ما در پایان سال زراعی گذشته درخصوص اجرای الگوی کشت در کشور است، حدود ۸۰ درصد از الگو محقق خواهد شد.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

دایرةالمعارف شهدای مدافع حرم رونمایی می‌شود

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده سردار سپهبد شهید علی شادمانی، فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) گفت: دایرة‌المعارف شهدای مدافع حرم هفته آینده در حوزه هنری رونمایی خواهد شد، این جنگ تحمیلی و اتفاقات بعد از آن نشان داده که شهدای مدافع حرم ما چقدر مظلوم بودند.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

کاهش خلوص موادمخدر از ۲۶ به ۱۱ درصد/ آلودگی مخدرهای مصرفی معتادان به «سرب»

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در نشست خبری با اصحاب رسانه، با اشاره به وضعیت مصرف مواد مخدر در جهان گفت: طبق برآوردهای UNODC حدود ۳۰۰ میلیون نفر در جهان، معتاد به انواع مواد مخدر هستند. براساس گزارشات واصله، حدود ۸۰ درصد مصرف مواد مخدر در دنیا از نوع روانگردان‌ها و حدود ۲۰ درصد از نوع مواد مخدرهای سنتی است.

حسین ذوالفقاری همچنین گفت: خلوص مواد کمتر شده است. نوع مواد مخدری که بسیاری از معتادان مصرف می‌کنند، مخدرهایی هستند که به مواد مضر مثل سرب آلوده‌اند. طبق گزارشات رسمی، طی ۸ سال گذشته میزان خلوص مواد مخدر مکشوفه از ۲۶ درصد به ۱۱ درصد کاهش یافته است.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

قطعی برق یکی از علل اختلالات تلفن همراه است

وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه قطعی برق یکی از علل اختلالات تلفن همراه است، اظهار کرد: باتری‌ها فقط می‌توانند قطعی‌های پیش‌بینی نشده را مدیریت کنند و استاندارد جهانی هم در حد نیم ساعت است.

سیدستار هاشمی افزود: این کل ماجرا نیست، به عنوان مثال در شرایط جنگ و موضوعات مرتبط با آن، بحث جی پی اس یکی از مواردی بود که اختلالاتی حسب صلاحدید مراجع ذی ربط برای حفاظت از جان مردم در آن بوجود آمد. بر این اساس جی پی اس هم بر کیفیت ارتباطات اثر دارد و این مساله را هم ما دنبال می‌کنیم، چرا که کسب و کارها هم از این موضوع متاثر شدند.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان شرقی با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی

در نشست مشترک استاندار آذربایجان شرقی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، راهبردهای توسعه فرهنگی استان و پیشبرد پروژه‌های شاخص هنری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست برگزاری «کنگره بین‌المللی استاد شهریار» به‌عنوان رویدادی ملی و بین‌المللی برای معرفی ظرفیت‌های شعر و ادب فارسی و نقش ماندگار استاد شهریار در ساحت فرهنگ و ادب ایران مورد تأکید قرار گرفت؛ همچنین راهکارهای تأمین منابع مالی و فراهم‌سازی شرایط برگزاری باشکوه این کنگره با حضور نخبگان و اندیشمندان داخلی و خارجی مورد بحث قرار گرفت.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

تمامی معادن باید مشمول استعلام از سازمان محیط زیست شوند/ ۵۰ درصد پست‌های سازمانی محیط زیست بلاتصدی است

رییس سازمان حفاظت محیط زیست در نشست خبری با اصحاب رسانه از رشد ۴۷ درصدی اعتبارات سازمان خبر داد.

شینا انصاری به موضوع پست‌های بلاتصدی سازمان حفاظت محیط زیست اشاره کرد و گفت: ۵۰ درصد پست‌های سازمانی سازمان حفاظت محیط زیست بلاتصدی است و حدودا برای جذب ۷۰۰ نفر در سال جاری برنامه داریم.

وی همچنین اصلاح قانون معادن را یکی از دغدغه های این سازمان دانست و افزود : تمامی معادن باید مشمول استعلام از سازمان حفاظت محیط زیست شوند و این در حالیست که در حال حاضر معادنی در مناطق حفاظت‌شده قرار دارند نیاز به استعلام از سازمان دارند؛ با این حال به دلیل اثرات تخریبی به نظر می رسد باید همه معادن مشمول این استعلام شوند.

بسته خبری ایسنا از اخبار دولت در ۲۴ ساعت گذشته

تبیین ساختار حکمرانی اقتصادی کشور در حوزه پولی و بانکی/ تدوین بسته تامین مالی ارزی و ریالی برای توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر

رئیس کل بانک مرکزی در آستانه شصت و پنجمین سالروز تاسیس بانک مرکزی ( ۱۸ مرداد ) با صدور پیامی از تلاشگران عرصه شبکه بانکی و تبیین ساختار حکمرانی اقتصادی کشور در حوزه پولی و بانکی  تقدیر کرد.

محمدرضا فرزین در بخشی از این پیام به اقدامات انجام شده در پشتیبانی و فعال نگهداشتن شبکه پرداخت نقدی و الکترونیکی کشور، حمایت از تامین مالی دولت با هدف ثبات مالی و حمایت از تولید و معیشت مردم در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رِژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان تاکید کرد و گفت: راهبرد تامین مالی هدفمند طرح‌های تولیدی پیشران و دارای اولویت و نیز جلب مشارکت موثر مردم برای سرمایه ‌گذاری ارزی و ریالی در طرح‌های ملی کشور در دستور کار بانک مرکزی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha