• سه‌شنبه / ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۰۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404051408970
  • خبرنگار : 71234

رئیس کمیسیون انرژی مجلس :

پدافند زیرساخت‌های انرژی کشور تقویت شود

پدافند زیرساخت‌های انرژی کشور  تقویت شود

رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت که اعضای کمیسیون انرژی بر لزوم حمایت مادی و معنوی از نیروهای عملیاتی صنعت نفت و تقویت پدافند زیرساخت‌های انرژی کشور تاکید کردند.

موسی احمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به جلسه اخیر کمیسیون انرژی با زیر نفت، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، مدیر مالی شرکت ملی نفت و مدیر امور بین‌الملل شرکت ملی نفت گفت: در این جلسه گزارشی در خصوص تولید و صادرات نفت خام و میعانات گازی، پیش بینی و تأمین سوخت نیروگاه‌ها در زمستان آینده و عملکرد صنعت نفت در جنگ تحمیلی اخیر و برنامه‌های  وزارتخانه نفت به منظور تأمین پایداری انرژی کشور ارائه شد.

وی توضیح داد: اعضای کمیسیون انرژی مجلس بر لزوم حمایت مادی و معنوی از نیروهای عملیاتی صنعت نفت تاکید داشتند که در جنگ تحمیلی فداکارانه تلاش کردند. تقویت پدافند زیرساخت‌های انرژی کشور و لزوم اقدامات آفندی و پدافندی در صورت جنگ احتمالی از دیگر موارد موارد مورد تاکید اعضای کمیسیون بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha