• پنجشنبه / ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: ایران در جهان
  • کد خبر: 1404051609871
  • خبرنگار : 71935

پروازهای «ایرفلوت» از مسکو به تهران از سر گرفته شد

پروازهای «ایرفلوت» از مسکو به تهران از سر گرفته شد

شرکت هواپیمایی «ایرفلوت» اعلام کرد که پروازهای مسکو به تهران را از سر گرفته است.

به گزارش ایسنا، شرکت هواپیمایی «ایرفلوت» اعلام کرد که پروازهای مسکو به تهران را از سر گرفته است.

طبق گزارش خبرگزاری روسی «ریانووستی»، در بیانیه شرکت ایرفلوت آمده است: «در شب ۶ و ۷ آگوست، پروازهای بین مسکو و تهران از سر گرفته شد. پرواز SU۵۱۴/۵۱۵ دیشب به پایتخت ایران، ایروان، پرواز کرد و امروز صبح به مسکو بازگشت.»

پیش از این، این شرکت هواپیمایی گزارش داده بود که از ۶ آگوست، پروازها هفته‌ای یک بار در روزهای چهارشنبه و از ۱۲ سپتامبر، ۲ بار در روزهای جمعه‌ انجام خواهد شد. این پروازها با هواپیمای ایرباس A۳ ۲۱ انجام می‌شوند.

طبق گزارش خبرگزاری روسی، این پروازها در پی وقوع جنگ تحمیلی دوم و حملات رژیم صهیونیستی به ایران متوقف شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha