• جمعه / ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۷
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1404051710304
  • خبرنگار : 71974

رشد کیفی، توسعه بین‌الملل و کارآفرینی؛ محورهای برنامه‌ریزی دانشگاه علم و فرهنگ

رشد کیفی، توسعه بین‌الملل و کارآفرینی؛ محورهای برنامه‌ریزی دانشگاه علم و فرهنگ

سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ از برنامه‌های جامع این دانشگاه در حوزه‌های آموزشی، بین‌الملل، کارآفرینی و تاب‌آوری در شرایط دشوار خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدحسین ایمانی‌خوشخو با تأکید بر لزوم رشد سالانه نهادهای علمی، اظهار کرد: طبیعی است که هر مجموعه‌ای باید سال به سال رشد کند، به‌ویژه در زمینه‌های کیفی. دانشگاه علم و فرهنگ نیز به عنوان یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‌های غیرانتفاعی کشور، مسیر پیشرفت خود را همچنان ادامه خواهد داد.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای ارتقاء آموزشی، افزود: تمرکز ما بر توانمندسازی دانشجویان متناسب با رشته‌های تحصیلی است. در همین راستا، استفاده گسترده‌تر از اساتید برجسته به‌ویژه اساتیدی که علیرغم بازنشستگی از جایگاه علمی بالایی برخوردارند، در دستور کار قرار گرفته است. این همکاری بر اساس بخشنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام می‌شود. همچنین، با همکاری واحدهای علمی جهاد دانشگاهی، برنامه‌های کمک‌آموزشی متعددی پیش‌بینی شده است.

افزایش جذب دانشجویان بین‌المللی و گسترش همکاری‌های جهانی

ایمانی‌خوشخو در ادامه به فعالیت‌های حوزه بین‌الملل دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: در این حوزه دو فعالیت اصلی در حال پیگیری است: اول جذب دانشجویان بین‌المللی که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پیش‌بینی می‌شود در سال تحصیلی آینده شاهد افزایش حدود ۲۰ درصدی در این بخش باشیم. دوم، توسعه ارتباط با مجامع علمی بین‌المللی از طریق اساتید، دانشجویان و دانشکده‌ها است.
وی تاکید کرد: در گذشته نیز دانشگاه موفقیت‌هایی در این زمینه داشته و برای سال تحصیلی پیش‌رو، برگزاری همایش‌های بین‌المللی با حضور اساتید خارجی در دستور کار قرار دارد. همچنین از دانشجویانی که علاقه‌مند به ایجاد ارتباطات بین‌المللی هستند، حمایت خواهیم کرد.

دانشگاه کارآفرین؛ حمایت از ایده‌های نو تا مرحله کسب‌وکار

سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ با اشاره به رویکرد کارآفرینانه این دانشگاه تصریح کرد: این دانشگاه یکی از دانشگاه‌های شناخته‌شده در حوزه کارآفرینی است و آمارها نشان می‌دهد که فارغ‌التحصیلان ما فاصله کمی با بازار کار دارند؛ به‌ویژه اگر مساله سربازی برای دانشجویان مرد مطرح نباشد.

وی ادامه داد: در طول تحصیل، تلاش می‌کنیم دانشجویان را توانمند سازیم و ارتباط با صنعت را توسعه دهیم. برنامه‌هایی در این زمینه از طریق مرکز کارآفرینی و معاونت پژوهشی پیش‌بینی شده است. هر دانشجویی که ایده‌ای برای کارآفرینی داشته باشد، این ایده چه در دانشگاه و چه در پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی مورد حمایت قرار خواهد گرفت تا به مرحله کسب‌وکار برسد.

برگزاری دوره‌های عمومی و تخصصی در تابستان

ایمانی‌خوشخو همچنین از برگزاری دوره‌های تابستانه با حضور اساتید برجسته خبر داد و گفت: ایده‌ای از سوی همکاران دانشگاهی مطرح شده که براساس آن، دروس عمومی و تخصصی برای دانشجویان علاقه‌مند، به صورت مجازی و با کیفیت بالا در تعطیلات تابستان ارائه می‌شود. این دوره‌ها محدود به دانشجویان علم و فرهنگ نبوده و درحال برگزاری است.

وی افزود: این برنامه فرصتی است برای دانشجویانی که زمان آزاد دارند و می‌خواهند از تعطیلات تابستان به شکل مفید استفاده کنند. گفتنی است، این دوره‌ها به صورت رایگان برگزار خواهد شد.

تاب‌آوری در برابر بحران‌ها و امید به آینده

سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ با اشاره به شرایط دشوار ماه‌های اخیر کشور، گفت: از تیرماه، کشور در شرایط سختی قرار گرفت و مردم، به‌ویژه دانشجویان ما، تاب‌آوری مثال‌زدنی از خود نشان دادند. با اینکه امتحانات به‌تعویق افتاد، دانشجویان ما آماده بودند.

وی تاکید کرد: ما نیز در دانشگاه تلاش کردیم با حمایت از دانشجویان، آرامش خاطر را برایشان فراهم کنیم. ان‌شاءالله در شهریورماه امتحانات برگزار می‌شود و سال تحصیلی جدید را با انرژی مضاعف آغاز خواهیم کرد.

وی در پایان برای همه دانشجویان آرزوی موفقیت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha