شهرام عسکری عصر دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ در جمع خبرنگاران گفت: در شش دوره دانشگاه علوم پزشکی استان از بازار محصولات کشاورزی نمونه برداری انجام داد در هیچکدام از این دورهها میران باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی تولیدی استان غیراستاندارد نبود.
وی اظهار کرد: مواردی که گزارش شده مربوط به تولیدات و محصولات کشاورزی استان نبودند و از محصولات همچون کاهو و هویج خارج از استان بودند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ضمن توصیه به مردم استان کهگیلویه و بویراحمد برای مصرف تولیدات کشاورزی داخل استان تأکید کرد: به جرأت میگویم تولیدات و محصولات کشاورزی استان سالمند و راحت مصرف کنید.
عسکری با بیان اینکه موضوع باقیمانده سموم در زمینه تولیدات کشاورزی مهم است، اظهار کرد: مبارزه بیولوژیک چند سالی است که در استان مغفول واقع شده است که اخیراً این مهم را شروع کردهایم.
وی ادامه داد: هرجا مبارزه بیولوژیکی کار شد تولید محصولات کشاورزی در حد محصولات اورگانیک کشاورزی بودند.
به گزارش ایسنا، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در رابطه با کرم سیب درختی زمانی سالانه ۶ مرتبه برعلیه این بیماری در سطح استان مبارزه می شد که هماکنون این اقدام به دو مرتبه رسید.
انتهای پیام
نظرات