• سه‌شنبه / ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۲
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404052112984
  • خبرنگار : 90069

آتش در حال بلعیدن جنگل‌های شمال‌غرب ترکیه است

آتش در حال بلعیدن جنگل‌های شمال‌غرب ترکیه است

مقام‌های محلی ترکیه اعلام کردند به رغم‌ گذشت چندین روز از آتش‌سوزی‌های اخیرِ این کشور، آتش‌نشانان در مرکز استان شمال‌غربی «چاناک‌قلعه» همچنان در حال مقابله با حریق‌های جنگلی هستند که بر اثر وزش بادهای شدید شعله‌ور شده‌اند.

به گزارش ایسنا، صدها نفر از ساکنان به دلیل شرایط اضطراری و در اقدامی پیشگیرانه از منطقه تخلیه شده‌اند.

فرماندار شهر در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد: هواپیماها، بالگردها، خودروها و حدود ۷۰۰ آتش‌نشان و نیروی امدادی در حال مقابله با آتش‌سوزی‌ها هستند.

مقام‌ها، تخلیه‌ مناطقی از جمله محوطه یک دانشگاه، مناطق نظامی و مسکونی را انجام دادند و از ساکنان خواستند از سفرهای غیرضروری خودداری کنند تا جاده‌ها برای عبور خودروهای امدادی باز بماند.

فرودگاه شهر، تنگه داردانل و بخشی از بزرگراه نیز به دلیل آتش‌سوزی‌های جنگلی برای چند ساعت در روز دوشنبه بسته شدند و پس از غروب آفتاب دوباره بازگشایی شدند.

تصاویر رویترز، شعله‌های آتش را در حال بلعیدن گستره‌ای از جنگل‌ها نشان می‌داد و دود غلیظی به آسمان برخاسته بود.

فرماندار اعلام کرد: حدود ۵۰ نفر به دلیل استنشاق دود در مراکز درمانی تحت مداوا قرار گرفتند اما وضعیت هیچکدام خطرناک نبوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha