• یکشنبه / ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۶:۰۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404052615355
  • خبرنگار : 90067

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به نیروگاه برق جنوب صنعا

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به نیروگاه برق جنوب صنعا

در حمله هوایی رژیم صهیونیستی دو انفجار مهیب شهر صنعا را لرزاند.

به گزارش ایسنا، یک منبع یمنی به ریانووستی گفت که جت‌های جنگنده اسرائیلی دو حمله هوایی به نیروگاه «حزیز» در جنوب صنعا، پایتخت، انجام دادند.

وی افزود که این حملات هوایی باعث آتش‌سوزی گسترده در نیروگاه اصلی شد.

در همین حال حزام الاسد، عضو دفتر سیاسی انصارالله، درباره صدای انفجارها در صنعا گفت: دشمنی جنایتکار و ورشکسته فقط مراکز خدماتی را هدف قرار می‌دهد.

این حمله هوایی چند روز پس از آن صورت گرفت که انصارالله یمن مسئولیت حمله به فرودگاه بن گوریون در تل‌آویو با موشک مافوق صوت «فلسطین ۲» را بر عهده گرفت. پیش از این حمله نیز ارتش یمن سه‌شنبه گذشته با شش پهپاد به چهار هدف که آنها را «حیاتی» توصیف کرد، در مناطق حیفا، نقب، ایلات و بئرشبع در سرزمین‌های اشغالی حمله کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha