• یکشنبه / ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ / ۰۵:۱۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404052615352
  • خبرنگار : 90067

اکسیوس: چین در نشست آلاسکا به عنوان «ضامن بالقوه» امنیت اوکراین ذکر شد

اکسیوس: چین در نشست آلاسکا به عنوان «ضامن بالقوه» امنیت اوکراین ذکر شد

اکسیوس گزارش داده که در اجلاس روسیه و آمریکا در آلاسکا از چین به عنوان ضامن بالقوه امنیت اوکراین نام برده شده است.

به گزارش ایسنا،‌ به گفته منبع این وب‌سایت، در طول مذاکرات از چین به عنوان «ضامن بالقوه» امنیت اوکراین نام برده شد.

روز شنبه، وال استریت ژورنال هم به نقل از منابع آگاه گزارش داد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، رهبران اروپایی را از تمایل خود برای ارائه ضمانت‌های امنیتی به اوکراین مطلع کرده است.

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، عصر جمعه گذشته در یک پایگاه نظامی در انکوریج، آلاسکا با همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ، دیدار کرد. در طول مذاکرات دو ساعت و ۴۵ دقیقه‌ای، دو رهبر در مورد چندین موضوع مورد علاقه مشترک، به ویژه بحران اوکراین و روابط دوجانبه بین دو کشور، گفت‌وگو کردند.

با وجود اینکه ترامپ و پوتین مذاکرات را «سازنده و سازنده» توصیف و اعلام کردند که در چندین مورد پیشرفت داشته‌اند، نشست تاریخی آلاسکا به توافق نهایی برای حل بحران اوکراین منجر نشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha