• چهارشنبه / ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404052917870
  • خبرنگار : 50228

باقری‌نیا:

غریب‌تر از استقلال خوزستان در دنیا پیدا نمی‌شود/ قدر خلیفه‌اصل را بدانند

غریب‌تر از استقلال خوزستان در دنیا پیدا نمی‌شود/ قدر خلیفه‌اصل را بدانند

ایسنا/خوزستان پیشکسوت فوتبال خوزستان گفت: غریب‌تر از استقلال خوزستان در دنیا پیدا نمی‌شود که هیچ کسی را نداشته باشد.

مجید باقری‌نیا در گفت و گو با ایسنا درباره تساوی شب گذشته استقلال خوزستان در هفته نخست لیگ برتر مقابل شمس آذر، اظهارکرد: در ابتدا باید درباره میزبانی‌های خانگی استقلال خوزستان در تهران بگویم؛ متاسفانه مدیران استانی به چنین مسائلی بی توجه هستند. چند روز پیش فرماندار آبادان پس از بررسی درخواست استقلال خوزستان برای انجام بازی‌های خانگی‌اش در ورزشگاه تختی این شهر ابتدا گفت شواری تامین موافقت نکرده و بعد از آن عنوان کرد زمین خراب می‌شود و باشگاه فولاد هم می‌گوید آقای گل‌محمدی موافقت نکرده چون زمین خراب خواهد شد. 

او ادامه داد: سوال من این است که در تمام این سال‌ها که ورزشگاه تختی اهواز و غدیر در اختیار فولاد و استقلال خوزستان بود، زمین این استادیوم‌ها برای انجام چند بازی خراب نمی‌شد؟ یا زمین استادیوم آزادی که در اختیار دو تیم پرسپولیس و استقلال است خراب نمی‌شود ولی بعد زمین فولاد چه زمینی است که هفته‌ای یک بازی آن را خراب می کند؟

این پیشکسوت فوتبال خوزستان افزود: روز گذشته که مصاحبه آقای خلیفه اصل سرمربی استقلال خوزستان را دیدم به حال خودم و فوتبال خوزستان تاسف خوردم که آقای خلیفه اصل از مدیرعامل گروه ملی و مدیران باشگاه تشکر می‌کند که کمپ بانک ملی را گرفته‌اند تا این تیم به اروی تهران برود. ببینید این آقا تا چه حد توقعات خود را پایین آورده است که برای کمپ بانک ملی تشکر می‌کند. باید قدر خلیفه اصل را بدانند. زیرا هر مربی دیگری بود یک ثانیه تحمل نمی‌کرد و بایت این شرایط به همه حمله می‌کرد.

او خطاب به استاندار خوزستان، گفت: استقلال خوزستان، فولاد، نفت آبادان و نفت مسجدسلیمان سرمایه‌های این استان هستند و در شرایطی مثل امروز آقای استاندار شما یک مسئولیت بزرگ اجتماعی فرهنگی دارید و باید به آن عمل کنید.

باقری‌نیا با اشاره به تیم جوان و گمنام استقلال خوزستان، بیان کرد: نمی‌دانم مردم چند بازیکن این تیم را می‌شناختند. این تیم با تمام مشکلاتش یک تیم خوب را جمع کرده است. اگر شب گذشته برنده نشدند باید پای ناآشنایی و بی‌تجربگی تیم از یکدیگر گذاشت. هنوز برای کمک به این تیم دیر نشده است.

او افزود: همین بازیکنان جوان می‌توانند تیم خوبی شوند و باید به تیم رسیدگی شود. اگر به استقلال خوزستان توجه شود در وضعیت فعل شرایط آن بهتر از فولاد است. استقلال خوزستان شب گذشته اولین بازی تدارکاتی واقعی‌اش بود و مسئولان برای استقلال خوزستان اگر می‌خواهند سهمیه بماند و رضایت مردم برایشان مهم است باید کاری کنند.

این پیشکسوت فوتبال خوزستان در پایان نیز با اشاره به میزبانی استقلال خوزستان در هفته سوم لیگ برتر از استقلال تهران، گفت: هنوز هفته سوم نشده همه می‌گویند استقلال خوزستان باید در تهران میزبان استقلال تهران باشد و هیچ کسی این ذهنیت مثبت را ندارد که زمین در اختیار این تیم بگذارد تا در همین خوزستان میزبان باشد و بعد آقای مسئول انتظار دارید مردم از شما رضایت داشته باشند؟

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha