• چهارشنبه / ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1404052917877
  • خبرنگار : 71263

برای مقابله با بحران بی‌برقی

عراق از نیروگاه‌های برق شناور کمک می‌گیرد

عراق از نیروگاه‌های برق شناور کمک می‌گیرد

شرکت ترکیه‌ای «کارپاورشیپ» با امضای قراردادی، با استفاده از نیروگاه‌های برق شناور خود، حداکثر ۵۹۰ مگاوات برق برای عراق فراهم می‌کند تا به ثبات شبکه این کشور کمک کند.

به گزارش ایسنا، شرکت «کارپاورشیپ» که اپراتور نیروگاه برق شناور است، در بیانیه‌ای اعلام کرد قرارداد اولیه با وزارت برق عراق و شرکت کل تولید انرژی برقی، امضا شده است.

دو نیروگاه شناور این شرکت در بنادر خور الزبیر و ام القصر در بصره لنگر خواهند انداخت و پیش‌بینی می‌شود طی مدت یک ماه، عملیاتی شوند.

عراق در پی تعطیلی ناگهانی یک نیروگاه برق، ماه جاری، با قطعی‌های برق در مناطق مرکزی و جنوبی مواجه شده است.

بر اساس گزارش شرق الاوسط، زیاد الفاضل، وزیر برق عراق، اوایل ماه میلادی جاری اظهار کرد:‌ عراق در حال حاضر، حدود ۲۸ هزار مگاوات برق تولید می‌کند.

طبق گزارش خبرگزاری دولتی، عراق با شرکت «جنرال الکتریک»، توافق‌نامه‌هایی برای ساخت نیروگاه‌هایی با ظرفیت ۲۴ هزار مگاوات و با زیمنس قراردادی برای افزودن ۱۴ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق دارد. همچنین، به زودی توافقنامه‌ای را با شرکت «شانگهای الکتریک» برای تولید حداکثر ۱۰ هزار مگاوات برق، امضا خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha