• یکشنبه / ۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۶:۵۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404060200707
  • خبرنگار : 50604

استاندار گلستان:

دشمنان در جنگ ۱۲ روزه دچار خطای محاسباتی شدند

دشمنان در جنگ ۱۲ روزه دچار خطای محاسباتی شدند

ایسنا/گلستان استاندار گلستان گفت: یک وجب از خاک کشور در دوران دفاع مقدس از دست نرفت و این افتخاری است که به برکت خون شهیدان و ایثارگری رزمندگان ما تحت امامت و هدایت حضرت امام خمینی (ره) در تاریخ ایران ثبت شده است.

علی اصغر طهماسبی یکشنبه دوم شهریور در بیست و ششمین یادواره ۴۷ شهید منطقه چهار باغ، قرن‌آباد و شاهکوه علیا بیان داشت : ما و شما با برپایی یادواره های شهدا راه سرخ شهیدان را ادامه می دهیم چراکه معتقدیم جنگ بین حق و باطل ، نبرد بین مستضعفین و مستکبرین عالم همیشه بوده و هست و این راه تا قیامت ادامه خواهد داشت.

وی اظهار کرد : بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ، دشمنان ما با ایجاد یک جبهه جهانی علیه ایران ، یک جنگ تمام عیار را علیه نظام مقدس و انقلاب الهی ما به راه انداختند و رژیم بعث عراق را به نبرد ما فرستادند تا به خیال خودشان کار انقلاب نوپای ما تمام کنند.

استاندار گلستان با اشاره به رشادت های دفاع مقدس اضافه کرد : یک وجب از خاک کشور در دوران دفاع مقدس از دست نرفت و این افتخاری است که به برکت خون شهیدان و ایثارگری رزمندگان ما تحت امامت و هدایت حضرت امام خمینی (ره) در تاریخ ایران ثبت شده است.

طهماسبی افزود: ما در جنگ جهانی اول علی رغم اینکه بی‌طرف بودیم نزدیک به ۹ میلیون نفر از جمعیت کشور که نیمی از جامعه آن روز بود را به دلیل قحطی ایجاد شده توسط انگلیسی‌ها از دست دادیم و در جنگ جهانی دوم نیز با وجود بی‌طرفی ظرف چند روز کشور ما اشتغال شد.

وی بیان کرد: دشمنان ما در دوران دفاع مقدس با خطای محاسباتی جنگ تحمیلی هشت ساله را آغاز کردند و درست ۴۵ سال بعد در ۲۳ خرداد ۱۴۰۴ نیز، رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار باز هم با خطاب محاسباتی و عدم درک درست از مردم ایران، به کشور ما تجاوز کردند اما بعد از گذشت چند روز خودشان تقاضای آتش بس کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha