• یکشنبه / ۲ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۸:۴۶
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404060200734
  • خبرنگار : 30205

«هراز» هم یکطرفه شد

«هراز» هم یکطرفه شد

مسیر شمال به جنوب محور هراز از محدوده گزنک تا پلور از ساعت ۱۸:۳۰ امروز به‌صورت مقطعی یک‌طرفه شد؛ اقدامی که به گفته رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا برای تخلیه بار ترافیکی و روان‌سازی تردد صورت گرفته است.

به گزارش ایسنا، سرهنگ بهروز خانپور، رئیس عملیات ویژه پلیس راه راهور فراجا، اعلام کرد: مسیر شمال به جنوب محور هراز از محدوده گزنک تا پلور به صورت مقطعی یک‌طرفه شد.

این تصمیم از ساعت ۱۸:۳۰ امروز به منظور تخلیه بار ترافیکی و روان‌سازی تردد اتخاذ شده است.

وی از رانندگان خواست با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و توجه به تابلوهای مسیر، در ترددهای خود همکاری کنند تا عملیات تخلیه ترافیک به بهترین شکل انجام شود

جاده چالوس نیز از ساعاتی قبل برای تخلیه بار ترافیکی و روان‌سازی تردد از سوی پلیس راه یکطرفه شده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha