• چهارشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۶
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404060502650
  • خبرنگار : 71959

دستگیری ۱۴۵ سارق و مالخر در پایتخت

دستگیری ۱۴۵ سارق و مالخر در پایتخت

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری ۱۴۵ سارق حرفه‌ای و مالخر در پایتخت خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار علی ولیپور گودرزی در طرح دستگیری سارقان و مالخران که صبح امروز در پلیس آگاهی پایتخت برگزار شد، گفت: با تلاش همکاران پرتلاشم، طی ۴۸ ساعت گذشته، ۱۴۵ سارق و ۱۵ مالخر دستگیر و تحویل قانون شدند.

وی افزود: از این سارقان، ۴۰۵ دستگاه تلفن همراه مسروقه، شش قبضه سلاح جنگی، مقادیری ارز خارجی و طلاجات کشف و ضبط شد که امروز به مالباختگان تحویل داده می‌شود.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: همچنین تعدادی از متهمان در ارتکاب جرایم خشن دست داشته‌اند و با برخورد قاطع تا پایان محکومیت در زندان خواهند ماند. همچنین پرونده‌ها با نظارت دادستان دنبال خواهد شد تا اشد مجازات برای مجرمان در نظر گرفته شود.

ولیپور گودرزی گفت: پلیس در کوتاه‌ترین زمان سارقان و مالخران را شناسایی می‌کند و در این باره شکی نیست.

وی تأکید کرد: براساس آمار، میزان سرقت در تهران ۲۴ درصد کاهش یافته و همچنین شاهد افزایش کشفیات هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha