• سه‌شنبه / ۱۱ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۲
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1404061106326
  • خبرنگار : 71038

بقائی: اروپایی‌ها به درخواست آمریکا و رژیم صهیونیستی اقدام به فعالسازی مکانیسم ماشه کرده‌اند

بقائی:  اروپایی‌ها  به درخواست آمریکا و رژیم صهیونیستی اقدام به فعالسازی مکانیسم ماشه کرده‌اند

سخنگوی وزارت خارجه گفت: گزارش‌های رسانه‌ای در روزهای اخیر بیانگر این است که اروپایی‌ها بنا به درخواست آمریکا و رژیم صهیونیستی اقدام به فعالسازی مکانیسم ماشه کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، «اسماعیل بقائی» در ابتدای نشست امروز (سه‌شنبه) خود به شهادت رسیدن نخست‌وزیر  یمن و تعداد از وزرای این کشور توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و گفت: این اقدام تروریستی نقض حقوق بین‌الملل و اصول حقوق بشر دوستانه است و ما در این ارتباط با مردم یمن ابراز همدردی می‌کنیم.

سازمان ملل و جامعه جهانی در راستای توقف جنایات در غزه و اجرای عدالت کوتاهی کرده‌ است

وی همچنین با اشاره به ادامه جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه گفت: متاسفانه سازمان ملل و جامعه جهانی به خاطر تداوم حمایت‌های آمریکا از این جنایت‌ها از انجام هرگونه اقدام موثر در راستای توقف این جنایت‌ها و اجرای عدالت کوتاهی کرده است.

بقائی با اشاره به شرکت رئیس‌جمهور در نشست سران شانگهای در چین گفت: برنامه رئیس‌جمهور در جریان سفر به چین تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.

اروپایی‌ها  به درخواست آمریکا و رژیم صهیونیستی اقدام به فعالسازی مکانیسم ماشه کرده‌اند

سخنگوی وزارت امور خارجه بیانیه وزیر امور خارجه آمریکا در ارتباط با استقبال از فعال‌سازی مکانیسم ماشه از سوی سه کشور اروپایی علیه ایران را رسوا کننده دانست و گفت : به نظرم این بیانیه رسوا کننده بود؛ چرا که در این بیانیه اعلام شد که اقدام سه کشور اروپایی در این زمینه در راستای اجرای دستورالعمل رئیس‌جمهور آمریکا بوده است.

وی ادامه داد:  گزارش‌های رسانه‌ای در روزهای اخیر نیز بیانگر این است که اروپایی‌ها این اقدام را بنا به درخواست آمریکا و رژیم صهیونیستی انجام داده‌اند.

ادعای اروپایی‌ها در ارتباط با تعهدات برجامی ایران منافقانه و همراه با سوء نیت است

بقائی همچنین در مورد ادعای اروپایی‌ها در ارتباط با این که آنها به تعهدات برجامی خود در طول سال‌های گذشته عملکرد کرده‌اند و ایران به تعهدات عمل نکرده است گفت: این ادعایی منافقانه و همراه با سوء نیت است.

این خبر تکمیل می‌شود.

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha