• پنجشنبه / ۱۳ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1404061307654
  • خبرنگار : 71567

حمایت از دستاوردهای علمی اعضای هیأت علمی تصویب شد

حمایت از دستاوردهای علمی اعضای هیأت علمی تصویب شد

حمایت از تجاری‌سازی دستاوردهای علمی اعضای هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی در قالب تأسیس واحدهای فناور تصویب شد.

به گزارش ایسنا، شورای فناوری دانشگاه شهید بهشتی به ریاست دکتر سیدمحمودرضا آقامیری، رئیس دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه حمایت از تجاری‌سازی دستاوردهای علمی اعضای هیأت علمی در قالب تأسیس واحدهای فناور، توسعه فعالیت‌های پارک علمی و فناوری همسو با سند تحول دانشگاه شهید بهشتی و مبتنی بر قانون جهش تولید دانش‌بنیان و گسترش فضاهای فیزیکی و ارتقای زیرساخت‌های کلیدی برای اکوسیستم کارآفرینی و نوآوری به تصویب رسید.

در این جلسه جمعی از استادان و مدیران دانشگاه از جمله دکتر صالحی، عضو هیات علمی پژوهشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی و معاون پژوهشی وزیر علوم، دکتر مسعودی، رئیس پارک علم و فناوری، دکتر کرمانیان، رئیس پردیس فنی و مهندسی شهید عباسپور، دکتر حمیدی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، دکتر توسلی رئیس پژوهشکده لیزر و پلاسما، دکتر خیاطیان رئیس و عضو هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر نیک‌پیمان، دکتر اعلامی و مهندس گودرزی حضور داشتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی، در این نشست گزارشی از روند رشد شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان، توسعه فضاهای کاری و دستاوردهای مالی پارک ارائه شد. همچنین مقرر شد نمایشگاه کار امسال در پاییز با همکاری ایران‌تلنت برگزار شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha