نعمت الله پایان شامگاه شنبه در اختتامیه هفدهمین دوره جشنواره ملی تئاتر کوتاه ارسباران، گفت: تئاتر جایگاه والایی در بین هنرها داشته و همواره از شاخصهای مهم فرهنگ و هنر در ایران بشمار می رود و روایتگر جان انسان، نماینده ملت ها و زبانی پرنفوذ برای پیوند فرهنگ ها است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: امسال تقارن هفدهمین دوره جشنواره تئاتر کوتاه ارسباران با هفته وحدت و میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) که پیام آور وحدت، مهربانی و برادری است گرامی می داریم، چرا که هفته وحدت فرصتی مناسب برای افزایش انسجام و وفاق ملی می باشد و باید از این فرصت استفاده کرد.
وی با اشاره به نقش تئاتر در نمایش گذاشتن صحنه زندگی انسان ها و انتقال فرهنگ ها گفت: می توان با تئاتر فرهنگ و سنت یک منطقه را به سایر مناطق انتقال و جلوه ای درخشان به آن داد.
پایان در ادامه با اشاره به فرهنگ غنی منطقه ارسباران افزود: منطقه ارسباران با عظمت و شکوه فرهنگی که دارد امسال نیز با میزبانی شایسته، شاهد برگزاری باشکوه هفدهمین دوره جشنواره ملی تئاتر کوتاه ارسباران بود که از تلاش های عوامل اجرایی جشنواره، فرماندار تلاشگر، امام جمعه اهر، نماینده مردم اهر و هریس در مجلس و سایر مسئولان و هنرمندان شهرستان اهر که در برگزاری این جشنواره همراه بودند تقدیر می کنم.
وی با تاکید بر اینکه امسال شاهد حضور هنرمندان تئاتر از کشورهای ترکیه و آذربایجان نیز بودیم این فرصت را برای انتقال فرهنگ و هنر غنی منطقه ارسباران به سایر کشورهای جهان بسیار مهم برشمرد.
وی در ادامه از انتخاب معین جعفری به عنوان دبیر هجدهمین دوره جشنواره ملی تئاتر کوتاه ارسباران خبر داد .
هنرمند منادی گفتگوی تمدنها است
فرماندار شهرستان اهر نیز در این مراسم ضمن تقدیر از برگزار کنندگان باشکوه هفدهمین دوره جشنواره ملی تئاتر کوتاه ارسباران گفت: هنرمند منادی گفتگوی تمدنها است.
صادق احمدی افزود: هنرمند و تئاتر وفاق ملی، انسجام و همدلی را در جامعه نشان می دهد و این مشارکت در جشنواره ملی تئاتر کوتاه ارسباران نیز نشان داده شد.
وی در ادامه ضمن گرامیداشت شهدای ۱۲ روزه جنگ ایران با اسرائیل گفت: ایران اسلامی متعلق به همه ایرانیان است و مردم مولفه اصلی قدرت در کشور هستند و هنرمندان تئاتر کوتاه ارسباران نیز می توانند فرهنگ، هویت و… مردم ایران را به سایر کشورهای جهان انتقال دهند.
وی همچنین افزود: جشنواره های شهرستان اهر به جشنواره ملی ورنی و تئاتر کوتاه ارسباران ختم نمی شود و روز چهارشنبه همزمان با میلاد رسول اکرم(ص) جشنواره شو اسب سواری نیز برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات