• یکشنبه / ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404061609443
  • خبرنگار : 50189

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی استان:

کرمان نخستین جشنواره تابستانه خود را برگزار می‌کند/تمرکز بر موسیقی نواحی و صنایع‌ دستی

کرمان نخستین جشنواره تابستانه خود را برگزار می‌کند/تمرکز بر موسیقی نواحی و صنایع‌ دستی

ایسنا/کرمان سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان اعلام کرد: نخستین جشنواره تابستانه این استان از ۲۲ تا ۳۱ شهریور در شهر کرمان و چند شهرستان دیگر برگزار خواهد شد.

مرتضی نیکرو یکشنبه ۱۶ شهریور در نشست خبری اظهار کرد: این جشنواره که با هدف معرفی آثار هنری، صنایع‌ دستی، غذاهای سنتی و ظرفیت‌های گردشگری استان طراحی شده، مقدمه‌ای برای جشنواره پاییزه با گستره ملی در آذرماه خواهد بود.

وی گفت: به دلیل تقارن با ماه‌های محرم و صفر، برگزاری جشنواره تابستانه به پایان شهریور موکول شد. برنامه ما این است که جشنواره پاییزه را در سطح ملی و با حضور دست‌ کم ۱۰ استان برگزار کنیم. هدف اصلی، معرفی میراث فرهنگی و صنایع‌ دستی کرمان، موسیقی بومی و غذاهای سنتی است.

نیکرو افزود: جشنواره امسال علاوه بر شهر کرمان در شهرستان‌های مختلف استان نیز برپا خواهد شد و هر شهرستان فرصت خواهد داشت ظرفیت‌های گردشگری و فرهنگی خود را معرفی کند.

به گفته سرپرست میراث فرهنگی استان کرمان، تقویم جشنواره به این شرح است؛ ۲۲ شهریور، جشنواره موسیقی نواحی در شهرستان بافت؛۲۳ شهریور جشنواره خرما در جیرفت؛ ۲۴ شهریور جشنواره موسیقی در کهنوج؛ ۲۵ شهریور جشنواره خرما در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم؛ ۲۶ شهریور جشنواره «گلیم شیرکی‌پیچ در سیرجان؛ ۲۷ شهریور تور گردشگری و کنسرت سالار عقیلی در زرند؛ ۲۸ شهریور جشنواره فیروزه در شهربابک؛ ۲۹ شهریور جشنواره ملی پسته رفسنجان در عمارت حاج آقا علی و۳۰ شهریور، جشنواره قالی در راور؛ همچنین در طول این ۱۰ روز، نمایشگاه صنایع‌ دستی و برنامه‌های فرهنگی در جنگل قائم، ماهان و راین برگزار می‌شود.

وی اظهار کرد: بخش ویژه‌ای از جشنواره به کاروان گردشگری با خودروهای کمپر اختصاص دارد که با عنوان «خشت تا خشت» اجرا می‌شود. این تور از ۲۲ شهریور در بم آغاز شده و در مسیر خود از کرمان و رفسنجان نیز عبور خواهد کرد تا جاذبه‌های تاریخی و طبیعی استان معرفی شوند.

تأکید بر انسجام و همکاری

به گزارش ایسنا، مهدی جهرمی دبیر جشنواره تابستانه استان کرمان در این نشست گفت: این جشنواره برای نخستین بار برگزار می‌شود و هدف اصلی آن ایجاد همدلی میان مدیران، شهرداران و فعالان گردشگری استان است.

وی بیان کرد: بسیاری از کرمانی‌ها هنوز با ظرفیت‌های گردشگری شهرستان‌های خود آشنایی ندارند. این جشنواره فرصتی است تا ابتدا کرمان به مردم کرمان معرفی شود و سپس به سطح ملی و بین‌المللی راه پیدا کند.

جهرمی همچنین به برنامه‌ریزی برای برگزاری هفته کرمان در برج میلاد تهران اشاره کرد و افزود: این رویدادها می‌توانند به تقویت همگرایی و توسعه گردشگری استان کمک کنند.

در این جلسه تاکید شد: برگزاری جشنواره‌های فصلی در دستور کار قرار دارد و جشنواره پاییزه آذرماه با حضور استان‌های دیگر گامی مهم برای معرفی کرمان به‌عنوان یکی از قطب‌های گردشگری ایران خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha