• چهارشنبه / ۱۹ شهریور ۱۴۰۴ / ۰۲:۳۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404061911319
  • منبع : نمایندگی مازندران

با حضور معاون رئیس‌جمهور انجام شد

سرمایه‌گذاری ۲۵۰۰ میلیارد ریالی در خدمت امنیت غذایی ایران

سرمایه‌گذاری ۲۵۰۰ میلیارد ریالی در خدمت امنیت غذایی ایران

ایسنا/مازندران با حضور رفیع زاده معاون رئیس‌جمهور و یونسی رستمی استاندار مازندران، آیین افتتاح و بهره‌برداری از سیلوی غلات در بندر امیرآباد برگزار شد. این پروژه با ظرفیت ۳۰ هزار تن و سرمایه‌گذاری ۲۵۰۰ میلیارد ریال، یکی از طرح‌های مهم در تقویت زیرساخت‌های زنجیره تأمین غلات کشور و ارتقای امنیت غذایی به‌شمار می‌رود.

استاندار مازندران در این مراسم گفت: سیلوی ۳۰ هزار تنی بندر امیرآباد با هدف افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی کالاهای اساسی، به‌ویژه غلات وارداتی، طراحی و اجرا شده است.

وی افزود: سرمایه‌گذاری ۲۵۰۰ میلیارد ریالی در این پروژه نشان‌دهنده رویکرد راهبردی دولت برای ارتقای امنیت غذایی و مدیریت کارآمد منابع در شرایط پرنوسان بازار جهانی است.

استاندار مازندران بیان کرد: موقعیت جغرافیایی بندر امیرآباد در حاشیه دریای خزر و اتصال به شبکه ریلی و جاده‌ای، این بندر را به یکی از مهم‌ترین گلوگاه‌های استراتژیک شمال کشور برای واردات و توزیع غلات تبدیل کرده است.

وی افزود: بهره‌برداری از سیلوی جدید، علاوه بر کاهش هزینه‌های حمل‌ونقل و زمان ذخیره‌سازی، ظرفیت رقابت ایران را در بازارهای منطقه‌ای افزایش می‌دهد.

استاندار مازندران تأکید کرد: ذخیره‌سازی ایمن و بلندمدت غلات در بندر امیرآباد، نقش حیاتی در مدیریت بازار داخلی و تثبیت عرضه کالاهای اساسی ایفا خواهد کرد. این پروژه با هدف کاهش وابستگی به انبارهای موقت و پراکنده، امنیت غذایی کشور را تقویت می‌کند.

سرمایه‌گذاری ۲۵۰۰ میلیارد ریالی در خدمت امنیت غذایی ایران

بندر امیرآباد؛ حلقه راهبردی زنجیره تأمین روغن خوراکی ایران

یونسی رستمی اظهار کرد: مخازن ذخیره سازی روغن خوراکی با ظرفیت بالا، بخشی از زنجیره تأمین و توزیع کالاهای اساسی کشور را پشتیبانی کرده و امکان ذخیره‌سازی و مدیریت بهینه را در شرایط حساس اقتصادی را فراهم می‌کند.

وی افزود: دو پروژه مذکور با سرمایه‌گذاری های ۶۰۰ میلیارد و ۷۵۰ میلیارد ریال اجرایی شده و علاوه بر ایجاد زیرساختی پایدار در حوزه صنایع غذایی، زمینه‌ساز افزایش اشتغال و رونق اقتصادی منطقه نیز خواهد بود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری مازندران در روز سه‌شنبه ۱۸ شهریور، استاندار مازندران در این آیین تأکید کرد: بندر امیرآباد به‌واسطه موقعیت ممتاز جغرافیایی و اتصال به شبکه ریلی و دریایی، نقش ویژه‌ای در تکمیل زنجیره تأمین کالاهای اساسی کشور دارد و افتتاح این مخازن، توان این بندر را در حوزه ذخیره و ترانزیت کالاهای اساسی ارتقا خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha