• شنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404062917419
  • منبع : نمایندگی اصفهان

رئیس اتحادیه پوشاک اصفهان:

بازار پوشاک اصفهان در رکود شدید است/ نرخ پوشاک مدارس رسمی شد

بازار پوشاک اصفهان در رکود شدید است/ نرخ پوشاک مدارس رسمی شد

ایسنا/اصفهان رئیس اتحادیه پوشاک اصفهان گفت: بازار پوشاک اصفهان در رکود شدیدی قرار دارد؛ تولیدی‌ها به دلیل کمبود انرژی و نیروی کار نیمه‌تعطیل شده‌اند. برای نخستین بار تولیدکنندگان لباس فرم مدارس در سامانه احراز هویت ثبت‌نام کردند و قیمت‌ها پس از کارشناسی به‌صورت عادلانه عرضه شد.

لیلا گوهریان در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به‌طور کلی بازار پوشاک اصفهان تاکنون در رکود شدیدی بوده است. با توجه به اینکه فصل پاییز شروع می‌شود، شرایط تغییر چندانی نکرده است. ما کمبود انرژی برای تولیدی‌ها داشتیم، قطعی برق در ساعات کاری زیاد بود، همچنین کمبود نیروی کار هم وجود دارد. به همین دلیل تولیدی‌های ما نیمه‌تعطیل شدند. از طرف دیگر، به خاطر رکود شدید و تورم، فروشگاه‌ها هم وضعیت خوبی ندارند. پوشاک از سبد اول خانوار خارج و در گروه دوم قرار گرفته است. مردم بیشتر هزینه‌های خود را صرف خوراک می‌کنند و متأسفانه وضعیت فروش پوشاک در اصفهان مناسب نیست.

اثر نرخ ارز بر تولیدکنندگان

وی با اشاره به اثرات نرخ ارز بر تولیدکنندگان و بازار پوشاک افزود: نرخ ارز اثر قابل توجهی بر قیمت‌ها دارد و حتی اگر نرخ نزولی شود، قیمت‌ها دیگر پایین نمی‌آیند و در همان سطح باقی می‌مانند. این موضوع مشکل بزرگی برای تولیدکنندگان ما ایجاد کرده است، به این دلیل که مواد اولیه را با قیمت بسیار بالا تهیه می‌کنند. از طرفی، به دلیل نبود فروش، مجبور به فروش به‌صورت مدت دار هستند که مشکلات زیادی دارد. امسال بسیاری از اعضای ما برای ابطال جواز کسب خود اقدام کردند.

رئیس اتحادیه پوشاک اصفهان ادامه داد: درحال حاضر واردات رسمی پوشاک به کشور وجود ندارد و همه به‌صورت قاچاق وارد کشور می‌شود. البته در شهری مثل اصفهان به‌طور مستقیم ورود قاچاق نداریم. کالا ابتدا وارد تهران یا شهرهای دیگر می‌شود و از آنجا با فاکتور رسمی به اصفهان می‌آید. فروشگاه‌های ما نیزعمدتاً از تجار و تولیدکننده‌های دیگر شهرها خرید می‌کنند.

وضعیت لباس فرم مدارس

گوهریان با اشاره به ساماندهی وضعیت پوشاک مدارس افزود: امسال برای اولین بار در کشور و اصفهان به‌عنوان اولین شهر؛ تولیدکنندگان لباس فرم مدارس موظف شدند در سامانه احراز هویت ثبت‌نام کنند و از این طریق آمادگی خود را اعلام کردند. تمام لباس‌های فرم مدارس در اتحادیه کارشناسی قیمت و با قیمت بسیار عادلانه‌ای عرضه شد. نظارت هم توسط اداره تعزیرات، بازرسی اصناف و اتحادیه انجام شد. خوشبختانه امسال در زمینه پوشاک مدارس هیچ مشکلی وجود نداشت و حتی نتایج خوبی نیز به دست آمد.

تخفیف‌های غیرواقعی فروشگاه‌های زنجیره‌ای

وی با بیان اینکه تخفیف‌های غیرواقعی فروشگاه‌های بزرگ مشکلات زیادی را برای دیگر فروشندگان پوشاک ایجاد کرده است، اضافه کرد: یکی از مشکلات جدی ما در اصفهان، فروشگاه‌های زنجیره‌ای پوشاک است. این فروشگاه‌ها از سوی اتحادیه کشوری تخفیف‌های پنجاه تا هفتاد درصدی اعلام می‌کنند که کاملاً غیرواقعی است؛ چراکه سود پوشاک فقط بیست درصد است. در حالی که فروشگاه‌های اصفهان تنها تا سقف بیست درصد اجازه فروش فوق‌العاده دارند. این تفاوت باعث ایجاد یک رقابت ناسالم شده است و مردم هم تصور می‌کنند تخفیف‌های پنجاه تا هفتاد درصدی واقعی است. در صورتی که چنین چیزی امکان‌پذیر نیست، همین موضوع یک معضل بزرگ برای فروشگاه‌های ما ایجاد کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha