جواد سلطانی کاظمی اظهار کرد: از میزان توسعه جدید، ۳.۵ هکتار با تأمین اعتبار دولتی و مشارکت بهرهبرداران انجام میشود و ۱.۵ هکتار دیگر نیز توسط کشاورزان بهصورت خوداجرایی کشت خواهد شد.
وی افزود: بخش عمده پیاز زعفران موردنیاز این توسعه، از مزارع پنجساله دزپارت تامین میشود که بهدلیل شرایط اقلیمی و محیطی مطلوب، قابلیت بالایی در تولید پیاز سالم و قوی دارند.
به گزارش ایسنا بنا بر اعلام سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در روز سهشنبه اول مهرماه، سلطانی کاظمی با اشاره به اینکه بخش عمده محصول زعفران استان در شهرستان دزپارت تولید میشود، گفت: در سالهای اخیر، پایلوتهای استعدادسنجی کشت زعفران در شهرستانهای حاشیه جنوبی زاگرس از جمله باغملک، اندیکا، ایذه و لالی ایجاد شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ادامه داد: با حمایتهای انجامشده در زمینه توسعه زعفران، برگزاری جشنوارههای سالیانه برداشت محصول و تدوین خوشه صنعتی این گیاه دارویی، اقدامات موثری در مسیر برندسازی و معرفی زعفران خوزستان در سطح کشور صورت گرفته است.
وی بیان کرد: برداشت محصول زعفران در استان خوزستان هر ساله از اواخر آبان آغاز و تا پایان آذر ادامه دارد.
انتهای پیام
نظرات