• پنجشنبه / ۳ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404070301763
  • خبرنگار : 50604

شهردار خبر داد

تمامی امکانات شهرداری گرگان در پی سیل دیشب برای امدادرسانی به کار گرفته شد

تمامی امکانات شهرداری گرگان در پی سیل دیشب برای امدادرسانی به کار گرفته شد

ایسنا/گلستان باران شبانه نه تنها آب که آزمونی برای مدیریت بحران بود؛ شهرداری گرگان با بسیج تمامی امکانات، از بازگشایی معابر تا اسکان مسافران، پاسخی عملی به این چالش داد و مردم را به همکاری فراخواند.

شهردار گرگان در بازدید از مناطق آسیب‌دیده در پی بارندگی شدید چهارشنبه‌شب ۲ مهر، اعلام کرد: در پی بارش شدید چهارشنبه شب شهرداری گرگان تمامی امکانات خود را برای امدادرسانی به ساکنان مناطق متاثر از سیلاب به کار گرفت و با بازگشایی معابر؛ کمک به ساکنان مناطق آسیب‌ دیده و اسکان مسافران امدادرسانی کرد.

مجید طاهری همچنین از اقدامات فوری شهرداری برای کمک به ساکنان مناطق آسیب‌دیده خبر داد و افزود: این اقدامات به سرعت در حال انجام است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شهرداری گرگان در روز پنجشنبه سوم شهریور، وی از مردم خواست تا در شرایط بحرانی با نهادهای امدادی همکاری کنند و هرگونه خطر احتمالی را سریعاً گزارش دهند تا از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha