ادهم کرد در گفت وگو با ایسنا، افزود: آمار ورزشکاران سازمان یافته استان سیستان و بلوچستان به همت اداره کل ورزش و جوانان استان و هیاتهای ورزشی از ۲۲ هزار ۲۵۸ ورزشکار به ۲۷ هزار ۵۸۸ ورزشکار افزایش پیدا کرده و ۲۳ درصد رشد داشته است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان در ادامه بیان کرد: سیستان و بلوچستان با این درصد پیشرفت نسبت به آمار سایر استانها در سطح کشور، رتبه دوم را به خود اختصاص داد.
وی گفت: برنامه ریزی و ثبت نام تیم ها و ورزشکاران در سامانه مبین و انتخابی المپیادهای استعدادهای برتر ورزشی کشور یکی از انگیزه های ورزشکاران در استان بوده است.
کرد افزود: توجه ویژه به حاشیه شهرهای استان سیستان و بلوچستان و حضور مربیان ورزشی و برگزاری دوره های آموزشی در حاشیه شهرستانها از دیگر مشوقها برای توسعه ورزش استان بوده است.
وی با بیان اینکه توسعه و برنامه ریزی برای ورزش همگانی و قهرمانی نیازمند توجه به رشته های پایه و سنین پایه و کودکی است گفت: بدون شک نگاه مثبت به ورزشهای پایه و همچنین سنین پایه موجب تحول در ورزش استان خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات