محمدرضا محمودی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: مسابقات ژیمناستیک هنری قهرمانی کشور در رده سنی ۷ تا ۱۴ سال از۲ تا ۶ مهر با حضور ۳۲۱ ورزشکار از ۲۶ استان در استان آذربایجان شرقی برگزار شد و چهار ژیمناست ملایری توانستند مقامهای ارزشمندی کسب کنند.
محمودی ادامه داد: «علی فتحی» در گروه سنی ۱۱ و ۱۲ سال مقام سوم دارحلقه، «سامیار الهوردی» در گروه سنی ۹ و ۱۰ سال مقام سوم پارالل، «آرش زمانی» در رده سنی ۷ و ۸ سال مقام دوم پارالل و «پرهام یارمحمدتوسکی» در همین رده سنی مقام سوم بارفیکس را به دست آوردند.
وی تاکید کرد: برای اولین بار در تاریخ ژیمناستیک ملایر، ورزشکاران این شهرستان ۸ درصد مدالهای کشور را در مسابقات ژیمناستیک هنری قهرمانی کشور از آن خود کردند.
محمودی با تأکید بر اینکه این موفقیتها در شرایط کمبود امکانات ورزشی به دست آمده است، افزود: این نتایج تحول بزرگی در ژیمناستیک ملایر ایجاد کرده و نشان داد ظرفیت بالایی در این رشته در شهرستان وجود دارد.
رئیس هیأت ژیمناستیک ملایر همچنین به نشستهای اخیر خود با رییس فدراسیون ژیمناستیک و نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: در این جلسات قول مساعد برای توجه ویژه به ملایر داده شد و رایزنیهای لازم در راستای رفع مشکلات ژیمناستیک شهرستان انجام گرفته است.
وی با بیان اینکه کمبود مربی را یکی از خلأهای جدی این رشته عنوان کرد و افزود: پس از چند سال برای نخستین بار چهار دوره ارتقای مربیگری در سه رده سنی مختلف با حضور اساتید بینالمللی و زیر نظر فدراسیون ژیمناستیک کشور در ملایر در حال برگزاری است، تصریح کرد: پس از پایان این دورهها، ۳۰ مربی جدید به ژیمناستیک شهرستان اضافه خواهد شد و این موضوع اتفاقی مهم برای آینده این رشته است.
رئیس هیات ژیمناستیک ملایر، پایه این پیشرفتها و موفقیتها را حاصل حمایتهای دانشگاه ملایر، دانشگاه آزاد و اداره تربیتبدنی دانست و افزود: این نهادها در مسیر رشد ژیمناستیک شهرستان نقش حمایتی مهمی داشتهاند.
انتهای پیام
نظرات