مهدی غیباللهی در این خصوص اعلام کرد: در یزد روزانه ۱۲۰ تن تخم مرغ تولید میشود و این در حالی است که نیاز استان ۵۳ تن در روز بوده و مازاد آن یعنی ۵۵ درصد این محصول به استانهای همجوار به خصوص در جنوب و شرق کشور صادر میشود.
وی افزود: تخم مرغ به عنوان شاخص سنجش کیفیت پروتئینهای غذایی حاوی ۸۵ کیلو کالری انرژی بوده و شامل اسیدهای آمینه ایدهآل در تغذیه است.
به گفته این مسئول، صنعت تولید تخممرغ نقش مهمی در اشتغالزایی و امنیت غذایی کشور دارد و این محصول با هزینه تولید کم، به آسانی در دسترس همه اقشار جامعه قرار میگیرد.
معاون بهبود تولیدات دامی این سازمان ضمن بیان این که مصرف سالانه تخم مرغ توسط یک فرد از ۱۱ به ۱۵ کیلوگرم افزایش داشته است، گفت: این ماده به ویژه برای زنان باردار و کودکان در سنین رشد بسیار مفید بوده و مصرف روزانه آن باعث محافظت از چشم ها در برابر پیری می شود.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی یزد در روز چهارشنبه ۱۶ مهر، غیب اللهی در پایان خاطرنشان کرد: تخم مرغ تنها یک غذای ساده نیست بلکه منبع غنی از مواد مغذی ضروری برای رشد، سلامت و زندگی بهتر محسوب میشود و از طرفی تولید آن نسبت به بسیاری از منابع پروتئینی دیگر اثر زیستمحیطی کمتری دارد و میتواند بخشی از راه حل جهانی برای تغذیه پایدار باشد.
انتهای پیام
نظرات