• چهارشنبه / ۱۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۴:۴۱
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404071610728
  • خبرنگار : 50134

رییس فدراسیون جهانی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی:

بدنبال گسترش ورزش ایرانی و ترویج فرهنگ غنی پهلوانی در سطح جهان هستیم

بدنبال گسترش ورزش ایرانی و ترویج فرهنگ غنی پهلوانی در سطح جهان هستیم

ایسنا/آذربایجان غربی رییس فدراسیون جهانی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی گفت: ارومیه میزبان هفتمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا در ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی است.

محسن مهرعلیزاده امروز ۱۶ مهر در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی برگزار شد، افزود: هفتمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا در رشته‌های ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی از ۱۷ مهر با حضور ۱۸۰ ورزشکار از ۱۷ کشور در ارومیه برگزار می‌شود.

رئیس فدراسیون جهانی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی با اشاره به اینکه ارومیه یکی از مهم‌ترین میزبانان مسابقات بین‌المللی این رشته است، تصریح کرد: تلاش ما گسترش ورزش ایرانی و ترویج فرهنگ غنی پهلوانی در سطح جهانی است.

وی اظهار کرد: فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای با حضور ۲۲ کشور رسمیت یافته و در حال حاضر ۸۵ کشور دارای تیم ملی در رشته‌های ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی هستند.

رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی با اشاره به اهمیت برگزاری این رقابت‌ها اظهار کرد: این مسابقات در دو رشته زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی برگزار می‌شود و حضور گسترده کشورها نشان از جایگاه ویژه این ورزش در میان ملت‌ها دارد.

در ادامه سردار باران‌چشمه، رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی ایران نیز در این نشست گفت: در این دوره از مسابقات، ورزشکارانی از ۱۷ کشور در رشته‌های زورخانه‌ای و پهلوانی شرکت دارند. 
 وی یاد آورشد: این ورزش نماد ملی و آیینی ایرانیان است لذا هدف ما ترویج این ورزش است.

وی خاطر نشان‌کرد: شرایط میزبانی در ارومیه بسیار مطلوب است و بدون شک برگزاری این رویداد بین‌المللی تأثیر مثبت و ماندگاری بر استان و کشور خواهد داشت. 

رییس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی کشور یاد آورشد: سال گذشته بیش از ۸ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات ورزش‌های زورخانه‌ای هزینه شد و این تجهیزات میان استان‌ها توزیع شد تا از گسترش این ورزش حمایت شود.

 در ادامه سجاد بیرامی، مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی نیز با اشاره به آمادگی کامل استان برای میزبانی از این مسابقات گفت: تمام مقدمات لازم برای برگزاری این رقابت‌ها فراهم شده است. 

وی اظهار کرد: آذربایجان‌غربی امروز به یکی از استان‌های بین‌المللی کشور در حوزه ورزش تبدیل شده و از منظر تجربه مدیریتی و نیروی انسانی، ظرفیت بالایی دارد.

بیرامی تصریح کرد: کشورهای ایران، کره‌جنوبی، ازبکستان، مغولستان، عراق، افغانستان، غنا، کنیا، رومانی، روسیه، صربستان، ترکیه، اوگاندا، اندونزی، سریلانکا، تاجیکستان، هند، قرقیزستان و نپال از جمله شرکت‌کنندگان در این رقابت‌ها هستند.

 مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان‌غربی  ادامه داد: این مسابقات ۱۷ و ۱۸ مهر در ۲ بخش فردی و گروهی در سالن ۶ هزار نفری غدیر ارومیه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha