• چهارشنبه / ۱۶ مهر ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404071610833
  • خبرنگار : 71675

واکنش علی خطیر به فسخ قرارداد منتظر محمد

واکنش علی خطیر به فسخ قرارداد منتظر محمد

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال درباره ماجرای فسخ قرارداد منتظر محمد گفت: اخیرا اتفاقی در باشگاه استقلال رخ داده که یک بخشی از آن به دلیل ناآگاهی مدیران به قوانین بالادستی است. وظیفه فدراسیون فوتبال است که مقداری بیش‌تر در بحث آموزش مدیران کار کند.

به گزارش ایسنا، تیم فوتبال استقلال به تازگی به دلیل فسخ قرارداد منتظر محمد، بازیکن پیشین خود از دو پنجره نقل و انتقالاتی محروم شده است. 

علی خطیر، مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال درباره این موضوع گفت: فضای مسائل حقوقی فوتبال فرق می‌کند. مدیران ما در این موضوعات آگاهی ندارند. اخیرا اتفاقی در باشگاه استقلال رخ داده که یک بخشی از آن به دلیل ناآگاهی مدیران به قوانین بالادستی است. وظیفه فدراسیون فوتبال است که مقداری بیش‌تر در بحث آموزش مدیران کار کند. مشورت آن‌ها باید با مشاوران حقوقی بیش‌تر باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha