• شنبه / ۱۹ مهر ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404071911789
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان خبر داد

تزریق هوشمند منابع مالی و ترمیم تسهیلات مسکن در سیستان و بلوچستان

تزریق هوشمند منابع مالی و ترمیم تسهیلات مسکن در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان، از بررسی وضعیت تأمین مالی پروژه‌های مسکن شهری، تزریق هوشمند منابع و ترمیم تسهیلات بانکی در استان خبر داد.

دهواری در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به ضرورت بروزرسانی میزان تسهیلات متناسب با هزینه‌های روز ساخت‌وساز اظهار کرد: در این نشستی که با یکی از بانک های عامل انجام شد موضوع افزایش سقف تسهیلات ساخت مسکن از ۵۵۰ به ۶۵۰ میلیون تومان مطرح و مقرر شد با همکاری این بانک، زمینه تأمین مالی پروژه‌های دارای پیشرفت فیزیکی مناسب فراهم شود.

معاون مسکن شهری بنیاد مسکن استان، تزریق هدفمند منابع مالی را اقدامی مؤثر در تسریع روند اجرای پروژه‌ها دانست و افزود: در حال حاضر، اولویت ما پروژه‌هایی هستند که در مراحل پایانی اجرا قرار دارند تا با تأمین به‌موقع منابع، زمینه تحویل سریع‌تر واحدها به متقاضیان فراهم شود

وی همچنین از بررسی راهکارهای تقسیط واحدهای تکمیل‌شده و تسهیل بازپرداخت تسهیلات برای متقاضیان خبر داد و تصریح کرد: هدف بنیاد مسکن از این همکاری نزدیک با بانک عامل طرح ها، رفع موانع مالی، حمایت از سازندگان و افزایش رضایتمندی متقاضیان مسکن شهری است.

به گفته دهواری، تعامل سازنده میان بنیاد مسکن و بانک ها می‌تواند موجب پویایی پروژه‌ها، بهبود جریان مالی و تسریع در بهره‌برداری از طرح‌های مسکن شهری در سطح استان شود.

همچنین معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی استان در خصوص روند ساخت پروژه ۷۲۳ واحدی شهر زاهدان توسط بنیاد مسکن نیز به ایسنا گفت: پروژه ۷۲۳ واحدی زاهدان در قالب طرح نهضت ملی مسکن و به کارفرمایی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در محدوده شهرک قدس در دست اجراست که فرایند ساخت آن با استفاده از فناوری قالب تونلی و اسکلت بتنی در حدود ۹۵ هزار متر مربع فضا اجرا می‌شود. 

ابوالفضل مهدیار بر لزوم هماهنگی بیشتر بین بنیاد، تعاونی‌ها و دستگاه‌های خدمات‌رسان تأکید کرد و افزود: این همکاری به این دلیل است تا روند اجرای پروژه با کیفیت و در زمان مقرر پیش رود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha