• سه‌شنبه / ۲۲ مهر ۱۴۰۴ / ۱۵:۵۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404072214502
  • خبرنگار : 51023

مشاورعالی رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور:

«طوفان الاقصی» عامل دگرگونی معادلات منطقه است

«طوفان الاقصی» عامل دگرگونی معادلات منطقه است

ایسنا/مازندران مشاور عالی رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با تحلیل تحولات منطقه، «طوفان الاقصی» را عامل دگرگونی معادلات منطقه و شتاب‌دهنده به پایان نظم جهانی تحت هژمونی آمریکا خواند و پنج اولویت حیاتی را برای صحنه داخلی کشور تشریح کرد.

آیین تکریم و معارفه امام جمعه پلسفید شهرستان سوادکوه، سه‌شنبه ۲۲ مهر، با حضور مقامات ارشد نظامی، امنیتی و مدیران کل استانی برگزار شد.  

حجت‌الاسلام والمسلمین «حسنعلی قلعه»، مشاور عالی رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور در این نشست با اشاره به وقایع غزه اظهار کرد: طوفان الاقصی نه تنها معادلات منطقه‌ای را دگرگون کرد، بلکه شتاب پایان نظم جهانی تحت هژمونی آمریکا را مضاعف ساخت.

وی افزود: پروژه خاورمیانه جدید واشنگتن که برای سال ۲۰۲۵ طراحی شده بود، در کمتر از ۱۰۰ روز به آرشیو تاریخ سپرده شد.

وی با تقسیم‌بندی پیامدهای بحران غزه به مثبت و منفی، بر بیداری بی‌سابقه افکار عمومی جهانی و افشای ماهیت واقعی رژیم صهیونیستی بعنوان دستاوردی تاریخی در کنار فاجعه انسانی و نابودی گسترده زیرساخت‌های غزه تأکید کرد.

تشریح پنج اولویت استراتژیک ملی

مشاور ارشد شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه در ادامه، با تشریح الزامات جدید در صحنه داخلی، بر پنج محور حیاتی تأکید کرد و گفت: امروز قدرت نظامی تنها به معنای زرادخانه‌های متعارف نیست، بلکه توسعه فناوری‌های نوین دفاعی و هوش مصنوعی در میدان نبرد، اولویت نخست امنیت ملی است.

وی افزود: دشمن با ابزار جنگ روانی و ایجاد شکاف نسلی در پی تضعیف سرمایه اجتماعی است. وحدت کلمه تنها پادزهر این تهدید است.

مشاور ارشد شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با تاکید بر تبعیت بی‌قید و شرط از ولایت، یادآور شد: در شرایط پیچیده کنونی، کوچک‌ترین تردید در اجرای منویات مقام معظم رهبری، به معنای ایجاد شکاف در صفوف ملت است.

وی به جهش در تولید علم بومی تاکید کرد و ادامه داد: تحریم‌های هوشمند ثابت کرد که باید از وابستگی در دانش‌های کلیدی رهایی یابیم. پارک‌های فناوری و مراکز پژوهشی باید به جبهه اول تبدیل شوند.

به گفته حجت‌الاسلام والمسلمین قلعه، گشایش اقتصادی امروز تنها با اجرای کامل اقتصاد مقاومتی و مهار تحریم‌ها محقق می‌شود.

ماموریت ویژه نهاد امامت جمعه

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نقش محوری نهاد امامت جمعه، تصریح کرد: ائمه جمعه امروز تنها متولیان امور دینی نیستند، بلکه باید در خط مقدم مقابله با جنگ اقتصادی و فرهنگ‌سازی برای خوداتکایی قرار گیرند. ایجاد گشایش اقتصادی برای اقشار محروم، اولین آزمون این نهاد در سال جاری خواهد بود.

در ادامه این آیین، از خدمات حجت‌الاسلام جعفری، امام جمعه سابق پلسفید، با اهدای لوح تجلیل شد. همچنین حجت‌الاسلام علی اکبر بابایی بعنوان امام جمعه جدید این شهرستان معرفی و مراسم تحلیف را بجا آورد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha