• سه‌شنبه / ۶ آبان ۱۴۰۴ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404080603606
  • خبرنگار : 71516

دولت غزه: اسرائیل ۱۲۵ بار آتش‌بس را نقض کرده است

دولت غزه: اسرائیل ۱۲۵ بار آتش‌بس را نقض کرده است

دفتر دولتی اطلاع رسانی در نوار غزه اعلام کرد رژیم اشغالگر صهیونیستی از زمان شروع آتش‌بس مرتکب ۱۲۵ مورد نقض آن شده است.

به گزارش ایسنا، در بیانیه دفتر دولتی اطلاع رسانی در نوار غزه آمده است: رژیم اشغالگر صهیونیستی همچنان به شکل آشکار و سیستماتیک به نقض آتش‌بس ادامه می‌دهد و از زمان اجرای آتش‌بس مرتکب ۱۲۵ مورد نقض شده که به شهادت ۹۴ نفر و زخمی شدن بیش از ۳۴۴ نفر منجر شده است که این اقدام نقض آشکار تمام منشورهای بین‌المللی است.

طبق گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، در این بیانیه آمده است: ما به شدت نقض‌های مکرر را محکوم می‌کنیم و رژیم اشغالگر اسرائیل را مسئول کامل پیامدهای انسانی و امنیتی آن می‌دانیم. ادامه این اقدامات تهدید واضحی برای از بین بردن محتوای توافق و نقض تعهدات رژیم اشغالگر در مقابل جامعه بین‌المللی و کشورهای ضامن است.

در بیانیه دفتر اطلاع رسانی دولتی در غزه آمده است: ما از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و کشورهای ضامن و میانجی می‌خواهیم به مسئولیت‌های خود عمل کرده و فشار واقعی بر رژیم اشغالگر برای ملزم کردن آن به توقف فوری نقض‌های خود و احترام به تعهداتش بیاورند.

در این بیانیه تاکید شده است: ما همچنین خواهان تسریع در بازگشایی گذرگاه‌ها به صورت کامل و دائمی و تسهیل ورود مواد غذایی و کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه و ورود دارو و تجهیزات پزشکی، بازگشایی گذرگاه رفح برای انتقال مجروحان و بیماران و ورود چادرها همزمان با آغاز فصل زمستان برای تضمین ممانعت از فاجعه‌ای هستیم که بیش از ۲.۴ میلیون نفر در نوار غزه با آن مواجه هستند.

از سوی دیگر، شهرداری غزه پس از آنکه اسرائیل مانع دسترسی خدمه شهرداری به محل دفن زباله جهار الدیک شد، نسبت به فاجعه زیست‌محیطی و بهداشتی ناشی از نشت فاضلاب به خیابان‌های شهر و انباشت بیش از ۲۵۰ هزار تن زباله در این محل، هشدار داد.

شهرداری توضیح داد که ۸۵ درصد از تجهیزات آن در طول جنگ نابود شده و توانایی آن را برای مقابله با بحران مختل کرده است. در همین حال، انباشت زباله و گسترش جوندگان و حشرات، خطرات بهداشتی برای شهروندان را تشدید کرده است، در حالی که کمبود آب رنج مردم را تشدید می‌کند.

اتحادیه عرب همچنین به شورای امنیت در مورد آنچه که شرایط دشوار نوار غزه و سرزمین‌های فلسطینی توصیف کرد و امید شکننده‌ای که آنها برای صلح دارند، هشدار داد، صلحی که به دلیل فعالیت‌های نظامی و شهرک‌سازی اسرائیل با شکست مواجه شده است. بتسلئیل اسموتریچ، وزیر دارایی اسرائیل روز دوشنبه اظهار داشت که ارتش اسرائیل در حال کار بر روی طرحی برای اشغال سریع نوار غزه در صورت فروپاشی توافق آتش‌بس است و تأکید کرد که جنگ هنوز تمام نشده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha